Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:32

Sefo'nun Yeni Şarkısı 'Kapalı Kapılar' Tüm Dijital Platformlarda Yayında

Her çalışması ile gündemi ele geçiren Sefo, yeni şarkısı öncesi yine sosyal medya gündemine yerleşti. Sefo’nun, sosyal medya hesaplarından yeni şarkısı “Kapalı Kapılar”ın çıkış tarihini duyurmasıyla birlikte sanatçının hayranları hazırladıkları videolar ile Sefo’yu trend listelerine taşıdı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-01-2024 09:34
Sefo'nun Yeni Şarkısı 'Kapalı Kapılar' Tüm Dijital Platformlarda Yayında

Sefo’nun konserlerinde söylediği ve 26 Ocak’ta tüm dijital platformlarda yerini alan “Kapalı Kapılar” şarkısının sözleri başarılı rapçinin kendine, müziği Aerro’ya, masteringi ise Celil Yılmaz’a ait. Sefo’nun yeni teklisinin kapak çalışması ise Arthur imzası taşıyor.

Sefo sosyal medya hesapları üzerinden “Şarkıya siz karar verdiniz, kapağını da siz seçin” notu ile iki kapak görselini paylaşarak single kapağını sevenlerinin seçmesini istedi. Böylece Sefo, hayranlarından gelen mesajlar doğrultusunda yeni şarkısının kapağını seçmiş oldu.

Sefo’nun henüz yayınlanmadan büyük ses getiren “Kapalı Kapılar” adlı yeni şarkısı 3TR6AP2 ve Sony Music Türkiye işbirliği ile 26 Ocak’ta tüm dijital platformlarda yayında.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR