Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 11:29

Şehir Tiyatroları için ilk adımı atıldı

Sanata ve sanatçıya verdiği önemi her fırsatta gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tiyatroyu yaygınlaştırmak ve şehrin kültürel yapısına katkıda bulunmak amacıyla belediye bünyesinde kurulan şehir tiyatrolarına alım için sınavlar başladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 25-01-2023 15:52
Şehir Tiyatroları için ilk adımı atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Alpaslan KURTOĞLU, Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürü Alpay AKSUM, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sanat Teknik Müdürü Hakan ÖZDEMİR, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sanat Teknik Müdür Yardımcısı Recep YAYLA, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Başrealizatör Necati ŞENTÜRK, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Çağatay ÇİFTÇİ, Rejisör Bilge EMİN, Ses Sanatçısı Salih DEMİRCİ ve Rejisör Sinan KAYA’nın seçili kurul olarak katıldığı sınavlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştiriliyor.

Tiyatro Oyuncusu, Sahne Amiri, Işıkçı-Sahne, Stüdyo, Kondüvit, Sahne Makinisti, Sahne Aksesuarcısı, Kostümcü, Kuaför ve Grafik ve Fotoğraf Teknisyeni kategorilerinde adayların yeteneklerini gösterdiği sınavlara yoğun ilgi gösterildi. Dört gün sürecek olan sınavlar sonrasında Şehir Tiyatrolarında görev yapacak personel belirlenmiş olacak.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR