Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 18:35

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları bu yıl nasıl olacak 

Son dönemde pek çok ürün ve hizmetteki fiyat artışları Türkiye'nin gündeminde olurken 'fiyat sabitleme' çağrılarından sonra farklı sektörlerden peş peşe hamleler gelmişti. Milyonlarca vatandaşın bütçesinde önemli bir gider kalemi olan şehirler arası ulaşımda yeni bir gelişme yaşandı. Şehirler arası otobüs bileti fiyatlarına bu yıl zam olacak mı?

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 14-01-2023 12:11
Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları bu yıl nasıl olacak 

Vatandaşlar gıdadan giyime, ulaşımdan elektriğe kadar pek çok farklı kalemdeki fiyat artışlarını dikkatle takip ediyor. Türkiye'nin önemli gündem maddelerinden bir tanesi olan fiyat artışlarına ilişkin 'fiyat sabitleme' çağrısı gelmiş ve bu çağrı zincir marketler başta olmak üzere farklı sektörlerde karşılık bulmuştu. 

 Şehir dışına çıkacak olan vatandaşlar, şehirler arası otobüs bileti fiyatlarının durumunun ne olacağını merak ediyor.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Özcan, şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarının 2023'te de aynı kalacağını bildirdi.

2023 yılının gelmesiyle birlikte zam gelmesi beklenen şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına ilişkin beklenen açıklama geldi.Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarının bu yıl zam yapılmayacağını belirterek,"2023 yılı için yeni bir tarife beklentimiz yok, bilet fiyatları aynı kalacak" dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR