Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:08

Sinema Filmi Sektörüne Yeni Bir Yıldız Doğuyor

Ben Babayım Sinema Filmi'nde İlk defa sahne aldı ama rol aldığı karekterin hakkını fazlasıyla verdi

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 10-11-2022 03:45   Güncelleme : 13-11-2022 23:08
Sinema Filmi Sektörüne Yeni Bir Yıldız Doğuyor

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde Ekim 15 de çekimlerine başlanan ''BEN BABAYIM'' Sinema Filmi'nde rol alan Rojda Kaya  ilksahnesinde üstün başarısı ekibin ve izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Yapımcılığını, Yönetmenliğini ve Seneristliğini Abdullah Aslan'ın yaptığı Çekimlerinde sona gelinen 'BEN BABAYIM'' Sinema Filminde,  Metin Keçeci,Tülay Bulut, Ayfer Çalgıcı,Şevki Özcan,Leven Çakır, Ece Baykal, Bilge Parlak,Yüksel Aydın,Aslan Çimen, Abidin Adıyamanlı,Zülfü Hamit Altun,Jale Ak'ın olduğu  birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı bir Aile dramını konu alan film'de Rojda Kaya İlk defa sahne aldı.

 

Sinema Sektörüne gönül vermiş bir baba'nın Burhan Kaya'nın büyük kızı olan Rojda Kaya çocukluk hayali olan Sinema oyunculuğunu ilk defa ''BEN BABAYIM'' sinema setinde gerçekleştirdi.

Aldığı role fazlasıyla kendini kaptıran ve işinin hakkını veren Rojda Kaya, Sette bulunan herkesin taktiri'nin topladı.

Filim'de düğünde vurularak hayatını kaybeden damat'ın kız kardeşini canladıran Kaya, 

anadoluhaberler.com muhabirine kendini anlattı, Sinema sektörü Babam Burhan Kaya'nın mesleği olduğundan dolayı çocukluğumdan bu yana oyunculuğa merakım vardı gerek babam gerek annem bu konuda yetişmem için ellerinden gelen çabayı sarfettiler ve bana ilk şartlarıo şuydu, Kızım ilk başta okulun gelir okulunu aksatmadan oyunculuğunu yapabilrsin dediler, onlara hak veriyorum bu sebeple okulumu aksatmadan tahsilimi yaparken bir yandanda oyunculuğuma devam edeceğim.,

OYUNCULUK BENİM EN BÜYÜK HAYALİM

Çocukluğumdan bu yana babam sürekli bu konuda beni eğitiyor ve yetişmeme yardım ediyordu

İlk rolüme  Yapıöcılığını ve Yöentmenliğini Abdullah Aslan'ın yaptığı '' BEN BABAYIM'' sinema filminde  başladım yapımcımız Abdullah Aslan'a bana ilk fırsatı verdiği için çok teşekkür ederim bunu hiç unutmayacağım çünkü oyuncluğa açılan ilk pencerem bu filim oldu .

EN İYİ OLMAYI HEDEFLİYORUM; 

Bundan sonrak oyunculuk hayatımda daha hızlı daha iyi olmak için kendimi yetiştirip daha başka projelerde daha iyi rollerde oynamayı hedefliyorum, umarım Rabbim bu konuda önümü açar çünkü çok istiyorum.

BUNDAN BÖYLE BEN BİR SİNEMA OYUNCUSUYUM;

Bütün rolleri önce Allah'ın izniyle sonra siz büyükleirmin desteği ile başarı ile oynayacağıma çok inanıyorum, kendime güveniyorum hedefim çok büyük ünlü bir sinema sanatçısı olmak.. 

Sinema filmimiz vizyona girince tüm sinema severleirn izlemeisni istiyorum, içinde bolca sosyal mesaj içeren harika bir filim oldu .

Ayrıca siz ,anadoluhaberler.com ekibine desteğinden dolayı çok minnettarım  şeklinde konuştu.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR