Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 17:24

SON DAKİKA: İYİ Parti'de Deprem Şeyhanlıoğlu İstifa Etti

İYİ Parti'nin Bir çok üst makamda görev yapan Şanlıurfa'lı Şeyhanlı Aşiretinin kanaat önderlerinden Lokman Şıhanlıoğlu tüm görevlerinden ve İYİ partiden istifa etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-04-2021 02:49
SON DAKİKA: İYİ Parti'de Deprem Şeyhanlıoğlu İstifa Etti
"

İYİ Parti'nin Bir çok üst makamda görev yapan Şanlıurfa'lı Şeyhanlı Aşiretinin kanaat önderlerinden Lokman Şeyhanlıoğlu tüm görevlerinden ve  İYİ partiden istifa etti. 

Araştırmacı-Yazar Lokman Şeyhanlıoğlu yaptığı açıkladı ; 07.02.2018 yılında İYİ Parti Genel Başkan Sayın Meral Akşener’den aldığım davete icabet ettim ve İYİ Parti üyesi oldum aynı zamanda "merkez danışma kurulu üyeliğine" atandım.
  
21.02.2018 yılında İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener tarafından "Genel başkan danışmanlığı" görevine atandım.
  
23.02.2018 yılında 
"Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesinden ve Batıya göç eden halkından sorumlu" olarak göreve atandım.
  
25.10.2018 yılında ar-ge'den sorumlu genel başkan yardımcısı tarafından "ar-ge strateji komisyon üyeliğine" atandım.

Benim İYİ Partiye katılmamın sebebi; aynı siyasi tabandan geldiğimiz, 1992 yılından beri tanıdığım, güvendiğim, değer verdiğim ve saygı duyduğum Sayın Meral Akşener'in İYİ Parti genel başkanı olmasıydı.

Bana verilen görevleri, layıkıyla yerine getirmeye çalıştım fakat birileri ve kurdukları ekipler tarafından, dava arkadaşlarımla yaptığımız siyasi çalışmalara sürekli müdahale edildi, bizleri pasifize etmeye, kendi emir ve komutalarında kullanmaya çalıştılar.
Hayatım; kibirli, kaprisli, cahil, menfaatçi kişilerle mücadele etmekle geçti. 
Bu gibilerle hiç bir zaman anlaşamadım, uzlaşamadım, beraber yol gitmedim.
Siyasi geçmişimde, ne bir tanışıklığım, ne bir yol arkadaşlığım, neden bir dostluğum oldu.
Hiç bir zamanda güvenimi kazanamadılar.

Bu gibilerin ve ekiplerinin bilerek, isteyerek yaptıkları yanlışları raporlar halinde defalarca genel başkan Sayın Meral Akşener'e ve bazı genel başkan yardımcılarına ilettim, bizzat izah ettim ama maalesef hiç bir sonuç alamadım.
Her şeyin düzelmesini beklerken daha kötüye gitmeye başladı, hatta gün geçtikçe sorunlar kör düğüme dönüştü, kangrenleşti.

Bu tür sebeplerden ve açıklayamayacağım birçok sorundan dolayı,
Genel Başkan Sayın meral Akşener’e, genel sekretere ve genel başkan yardımcılarına 3 ayrı tarihte istifa dilekçelerimi sundum fakat kabul görmedi "sabırlı olmamı, her şeyin düzeleceğini, istifalarımın geçersiz olduğunu, parti içindeki muhaliflere karşı hep beraber mücadele etmemiz gerektiğini ve bir daha istifadan söz etmememi, siyasi çalışmalarıma devam etmemi rica ettiler" iyi partili gerçek vatansever milliyetçi ülkücü dava arkadaşlarıma, bir süre daha istifa etmeyeceğime dair söz verdim. 
 
İYİ Partiye üye olduğum günden bu güne, hiç bir makam talebim olmadı, bizzat sayın genel başkan tarafından görevlere getirildim ve yetkilendirildim.
Hangi görevlerimin devam ettiği veya düşürüldüğü resmi olarak bana iletilmedi,
Benim için makamların ve görevlerin bir önemi olmadığı için bu güne kadarda ilgilenmedim, sormadım, merakta etmedim.

Ne genel seçimde nede yerel seçimde aday olmadım, hatta reddettim adaylara ve sıralamalara müdahil olmadım, kontenjanım veya desteklediğim bir tek kişi olmadı.

İYİ Parti'nin adına leke getirecek her hangi gizli bir ittifaka girmedim, şahsi çıkarlar karşılığı perde arkası özel pazarlıklar yapmadım,
İYİ Partiyi hiç kimseye hiç bir bedel karşılığı peş keş çekmedim, arkadaşlarımın onurunu, şerefini her hangi bir çıkar karşılığı ayaklar altına almadım, heba etmedim. 
   
İYİ Partili gerçek vatansever milliyetçi ülkücü dava arkadaşlarıma verdiğim sözün süresi doldu.
    
Benim için çok hayırlı olacağına inandığım ve iyi partinin içindeki malum kişiler, aveneleri, emir kulları tarafından da sevinçle karşılanacağına emin olduğum ve hiç kimsenin bir daha beni bu düşüncemden dolayı ikna etmesine müsaade etmeyeceğim önemli bir karar aldım.

07.02.2018-08.04.2021 tarihleri arasında 3 yılı aşkın bir süre üyesi olduğum, genel merkezde 4 ayrı görevde bulunduğum İYİ Parti üyeliğinden ve mevcut olan görevlerimden 08.04.2021 tarih itibariyle e-devlet üzerinden, Yargıtay başsavcılığından resmi olarak istifa ettim.
Bu günden itibaren iyi partiyle hiç bir bağım, alakam kalmamıştır.

Bazı kişilerle anlaşamadık, yollarımız ayrıldı, herkes kendi yolundan gitmeye devam edecek ama elbet bir gün kimin haklı kimlerin haksız olduğu ve hangi yanlışlar yapıldığını herkes bilecek.

Hiç bir suç, sonsuza kadar gizli kalmaz, elbet bir gün gözler önüne serilir.
  
Benim İYİ Partide görevli olmamdan dolayı üye olan, destekleyen, oy veren akrabalarımın, gerçek vatansever dava ve yol arkadaşlarımın da en kısa zamanda gereğini yapacaklarına inanıyorum.
  
İYİ Partiden istifa ettiğim için, dostluklarını, sosyal medyadaki arkadaşlıklarını bitirmek isteyenlerin, köşe yazılarımı paylaşımlarımı takip etmek istemeyenlerin, vakit kaybetmeden sayfalarından beni silmelerini rica ediyorum, aksi takdirde ben gereğini yapacağım. 
  
İYİ Partide olduğum süre içinde gerçek vatansever, milliyetçi, ülkücü dava arkadaşlarımla hiç bir problemim, olmadı, onlarında benimle bir sorunu yok ise dostluğumuz, arkadaşlığımız ebediyete kadarda devam edecektir.

Benimle sorunu olanlar ve benimde kendilerine hiç bir zaman tahammül edemediğim kişiler; çıkarcı, koltukçu, şekilci çakmalar ve aveneleridir.
  
Son olarak söylemek istediğim önemli bir konu var.
  
İYİ Parti genel merkezindeki bazı yetkililerin talimatıyla, emir kulları menfaatçi trolleri tarafından, iyi partiden daha önce istifa eden partili arkadaşlarımız telefonla aranarak, haber gönderilerek tehdit ediliyorlarmış.
Sosyal medyadan, küfürler hakaretler ediliyormuş iftiralar atılıyormuş.

Kötü söz, sahibine aittir kat kat misliyle iade edilir,

Uyarıyorum; bana doğru rüzgârla gelenler fırtınayla gitmezler, ağa babalarıyla ve aveneleriyle birlikte tusunamiyle geri giderler,  haberiniz olsun.

Memleketim Şanlıurfa'da 

Bir söz vardır; 
"Sana havlayanlara taş atmayacaksın, onları besleyen sahip çıkan ve sana havlatanlardan hesabını soracaksın" derler...

Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır...

Allah cc ; 
Birlik ve beraberliğimizi korusun, bizleri bölmek, parçalamak isteyenlere, aramıza nifak sokmaya çalışanlara fırsat vermesin.

Vatanımızı, devletimizi, milletimizi, bayrağımızı seven.

Türkiye milliyetçisi, ülkücü, vatansever dava arkadaşlarıma, 
İmanlı, onurlu, şerefli, ilkeli, yol arkadaşlarıma
Selamlarımı gönderiyorum...
 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR