Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 20:59

SUBÜ öğretim üyelerine TÜBİTAK’tan teşekkür

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Gökhan Atalı ve Dr. Kasım Serbest, 2023 yılında düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ve 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na sundukları katkılar nedeniyle ödüle layık görüldü.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-06-2023 11:55   Güncelleme : 14-06-2023 11:55
SUBÜ öğretim üyelerine TÜBİTAK’tan teşekkür

Atalı ve Serbest ödüllerini, Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen törende Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın elinden aldı. Akademisyenlerden Atalı TÜBİTAK 2204 Proje Yarışmaları Bölge Koordinatörü, Serbest ise TÜBİTAK 2204 Proje Yarışmaları Bölge Koordinatör Yardımcısı olarak görev yapıyor ve İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya ve Düzce’de hem ortaokul hem de lise kapsamında düzenlenen yarışmaların koordinasyonunu gerçekleştiriyor.

Ödül törenine ayrıca Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Üyesi Dr. Osman Coşkun da katılım sağladı.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR