Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
01 MAYIS Çarşamba 23:14

Suruç'ta 100 Yıllık İçme Suyu Sorunu Çözülüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesinin yüz yıllık sorunlarını çözüme kavuşturacak olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke proje çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 17:44   Güncelleme : 08-03-2023 02:49
Suruç'ta 100 Yıllık İçme Suyu Sorunu Çözülüyor!

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesinde uzun yıllardır yaşanan alt yapı eksikliğini gidermek için başlattığı çalışmalarla vatandaşların sağlıklı alt yapı ve kesintisiz içme suyuna erişimi için ilçenin tamamını kapsayacak şekilde tasarlanan proje kapsamında hat döşeme çalışmalarını sürdürerek kısa bir zamanda tamamlamayı planlıyor.

Suruç ilçesinde yaşanan sorunlara kalıcı çözümler ürettiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Suruç’un 100 yıllık içme suyu sorununu çözecek olan 230.000 metrelik şebeke hattı çalışmaları devam ediyor. Allah’ın izniyle Mayıs – Haziran ayında vatandaşlarımız musluklarından temiz içme suyuna ulaşmış olacaklar. Suruç’un altyapı sorunlarını birer birer çözüyoruz.  Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en sağlıklı suyu bu şebeke sayesinde içmiş olacaklar” şeklinde konuştu.

Suruç ilçesi için başlatılan 230.000 metrelik içme suyu şebeke projesi birçok noktada ekipler tarafından hız kesmeden aralıksız devam ederek içme suyu hattının tamamı yenileniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti kent merkezi ve bütün ilçelere de yayıyor. Planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Ge

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesinde yaşanan alt yapı eksikliğini gidermek için başlattığı çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşık 177.406,00 metre kanalizasyon hattı ve 14.834,00 metre yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarını yürüterek, Suruç ilçesinin tamamını kapsayacak şekilde tasarlanan 230.000 metrelik içme suyu şebeke projesi kapsamında hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç ilçesinde yaşanan sorunlara kalıcı çözümler ürettiklerini ve Suruç'un 100 yıllık içme suyu sorununu çözecek olan proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Mayıs-Haziran aylarında vatandaşların musluklarından temiz içme suyuna ulaşabileceklerini ifade etti. Ayrıca, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü'nün Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini ve aynı hizmeti kent merkezi ve bütün ilçelere de yaydığını vurguladı.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürerek, vatandaşların sağlıklı alt yapı ve kesintisiz içme suyuna erişimlerini sağlamayı hedefliyor.


nel Müdürlüğü, Suruç ilçesinde yaklaşık 177.406,00 metre kanalizasyon hattı, 14.834,00 metre yağmursuyu hattı döşeme faaliyetlerini yürüterek çalışmalarına devam ediyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR