Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 02:10

Tarsus Fuarcılık, Balkanlardaki Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörüne Türk Üreticileriyle Giriş Yapıyor

Mart ayında gerçekleştirdiği HOST Istanbul’da, tamamı yerli 450 markayı 60 ülkeden 11.900 profesyonel ziyaretçiyle buluşturan Tarsus Fuarcılık, şimdi de NO ON Fuarcılık ile birlikte, Türkiye’nin ev ve mutfak eşyası üreticilerini Balkanlara taşıyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 02-05-2023 16:00
Tarsus Fuarcılık, Balkanlardaki Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörüne Türk Üreticileriyle Giriş Yapıyor

 Ev ve Mutfak Eşyaları sektöründe düzenlediği HOST Istanbul ve ZUCHEX fuarlarıyla, uluslararası ticarete ve Türkiye’nin ihracatına doğrudan yaklaşık 1,5 milyar dolarlık katkı sağlayan Tarsus Fuarcılık, Anadolu’nun üreticilerini, Balkanlardan dünyaya açacak. Haziran ayında Arnavutluk’un başkenti Tiran’daki Expocity Albania’da, NO ON Fuarcılık ile birlikte düzenleyecekleri fuarın, hem sektör hem de kendileri için bir ilk olacağını vurgulayan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Türkiye, ev ve mutfak eşyaları sektöründe tasarım, kalite ve inovasyon olarak fark yaratan üretim gücüne sahip. Yerli markalarımız bu gücünü, bu defa HOST The Balkans Housewares Sourcing Türkiye’de sergileyecek” dedi. Aytemur açıklamasında, Balkan ülkelerindeki ticari müşavirlikler ile yakın iş birliği içerisinde gerçekleşecek fuarın, Türk üretici markalar için yeni ticaret kanallarına erişim ve alternatif pazarlara açılmak için önemli bir fırsat olacağını ifade etti.

HOST The Balkans Housewares Sourcing Türkiye’de tamamı yerli üretim “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları & Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri”  kategorilerindeki yeni koleksiyonlar ve inovatif tasarımlar bir arada sergilenecek.Tarsus Fuarcılık is a company that contributes approximately $1.5 billion to international trade and Turkey's exports directly through its HOST Istanbul and ZUCHEX fairs in the Home and Kitchenware sector. The company will open Anatolian manufacturers to the world through its first fair with NO ON Fuarcılık in Expocity Albania in the capital city of Tirana in June. According to Zekeriya Aytemur, the General Manager of Tarsus Fuarcılık, Turkey has manufacturing power that distinguishes itself in design, quality, and innovation in the Home and Kitchenware sector. He emphasized that local brands would exhibit this power in HOST The Balkans Housewares Sourcing Turkey this time. Aytemur stated that the fair, which will take place in close cooperation with commercial counselors in Balkan countries, will be an important opportunity for Turkish manufacturing brands to access new trade channels and alternative markets.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR