Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 14:28

TOFAŞ'ta sağlık kontrolleri tamamlandı

TOFAŞ Basketbol Takımı’nda 2023-2024 sezonu sağlık kontrolleri kulübün sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi’nde Cassius Winston ve Jaleel J.J. O B’rien’ın check-up kontrolleriyle tamamlandı.BURSA (İGFA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri tamamlandı. Kulübün sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi’nde gerçekleştirilen kontrollerin son etabında yeni transferler Cassius Winston ve Jaleel J.J. O B’rien yer aldı. Kardiyoloji, dahiliye, ortopedi, kulak-burun-boğaz ve göz bölümlerinde bir dizi testten geçen sporcuların tetkikleri başarıyla tamamlanırken, TOFAŞ Basketbol Takımı’nda daha önce de yeni transferlerden Caleb Homesley, Omar Prewitt, Austin Wiley, Zeljko Sakic ve Luke Maye sağlık kontrolünden geçtikten sonra takım idmanlarına katılmışlardı. Mavi Yeşilliler, 21 Ağustos Pazartesi günü tam takım yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-08-2023 17:25   Güncelleme : 19-08-2023 17:25
TOFAŞ'ta sağlık kontrolleri tamamlandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri tamamlandı. Kulübün sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi’nde gerçekleştirilen kontrollerin son etabında yeni transferler Cassius Winston ve Jaleel J.J. O B’rien yer aldı.

Kardiyoloji, dahiliye, ortopedi, kulak-burun-boğaz ve göz bölümlerinde bir dizi testten geçen sporcuların tetkikleri başarıyla tamamlanırken, TOFAŞ Basketbol Takımı’nda daha önce de yeni transferlerden Caleb Homesley, Omar Prewitt, Austin Wiley, Zeljko Sakic ve Luke Maye sağlık kontrolünden geçtikten sonra takım idmanlarına katılmışlardı. Mavi Yeşilliler, 21 Ağustos Pazartesi günü tam takım yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR