Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:22

Togg'un Yenilikçi AI Kamerası, Kullanıcıların Yaşam Anılarını Ölümsüzleştiriyor

Togg'un devrim niteliğindeki AI Kamera teknolojisi, kullanıcıların yaşam anılarını kaydetmelerini, düzenlemelerini, paylaşmalarını ve saklamalarını sağlayarak ölümsüz anılar biriktirme imkanı sunuyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-01-2024 08:50
Togg'un Yenilikçi AI Kamerası, Kullanıcıların Yaşam Anılarını Ölümsüzleştiriyor

Otomotiv şirketi Togg, AI (yapay zeka) teknolojisinin entegre edildiği devrim niteliğindeki AI Kamera ile kullanıcıların yaşam anılarını ölümsüzleştirmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, bu yeni teknoloji sayesinde yaşam yolculuklarındaki her anı kaydedebilir, düzenleyebilir, paylaşabilir ve saklayabilirler.

AI Kamera, dikiz aynasının hemen üzerine konumlandırılmış geniş lensi sayesinde tüm yolcuların her kareye dahil olmasını sağlıyor. Bu teknoloji, 19 farklı yapay zeka algoritması kullanarak sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, yüz ve gülümseme algılama, nesne izleme ve otomatik odaklama gibi özellikleri içeriyor. Kullanıcılar, tek bir tıklama ile farklı yapay zeka filtreleri uygulayarak görsellerini özelleştirebiliyorlar.

AI Kamera uygulaması, TruStore üzerinden erişilebilecek ve kullanıcılara görüntüleri düzenleme, sosyal medyada paylaşma ve hatta yolculuk sırasında görsel galerilerini sergileme imkanı sunacak. Kullanıcılar, bu teknolojiyle sadece anılarını kaydetmekle kalmayacak, aynı zamanda içlerindeki sanatçıyı keşfedecek ve yaratıcılıklarını özgürce ifade edebilecekler.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR