Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:55

Türkiye'nin Siyasi Liderleri Sürpriz Açıklamanın İpucunu Verdi

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından bu kez DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'la video paylaştı. Kılıçdaroğlu videoya "Şampiyonlar Ligi hazır" başlığını koydu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-05-2023 10:27
Türkiye'nin Siyasi Liderleri Sürpriz Açıklamanın İpucunu Verdi

İki liderin eşlerini de merakta bıraktığı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Bu akşam bir sürprizimiz var" diye duyurduğu videoyu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Şampiyonlar Ligi hazır" notunu düşerek paylaştı.

"Önce ferah, sonra da refah dedik" diyen Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi hızlı nefes aldırıp bizi bu krizden çıkaracak ve sonrasında da kalıcı refahı sağlayacak ekiplerin hazır olduğunu söyledi. Deneyimli akademisyenler ve bürokratların bu ekipte hazır olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bir kaç gün içerisinde bu şampiyonlar ligi kadrosunu göreceksiniz. Hayat pahalılığını, fiyat istikrarsızlığını öncelikle sona erdireceğiz. Ekonomimize nefes aldıracağız. Emin olun başaracağız" diyerek sözü Ali Babacan'a bıraktı.

According to the news, the leaders of two political parties in Turkey have left their wives curious with a video announcement made by DEVA Party leader Ali Babacan, who hinted at a surprise to be revealed later that evening. The leader of the opposition CHP, Kemal Kılıçdaroğlu, shared the video with a caption that read, "Champions League ready." In his message, Kılıçdaroğlu stated that his team is ready to bring Turkey out of the crisis and ensure sustainable prosperity. He also mentioned that experienced academics and bureaucrats are part of the team, and they will reveal the squad for this "Champions League" soon. Kılıçdaroğlu promised to end the high cost of living and price instability and said that they would give the economy a new breath. He expressed confidence that they would succeed.

 

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1653504787655151624
Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR