Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:08

UEDAŞ Ekipleri Bayramda da Kesintisiz Mesai Harcıyor

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet veren UEDAŞ, bayram boyunca 303 ekip ve 88’i sepetli 17’si arazi aracı olan toplamda 105 araçla bölgede görev başında olacak.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 10:40
UEDAŞ Ekipleri Bayramda da Kesintisiz Mesai Harcıyor

Elektrik şebekesinin uzaktan kontrol edilmesini sağlayan SCADA sistemiyle de tüm ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetlerini 7/24 kontrol edecek.

Saha ekipleri hayatı aydınlatmak için özellikle enerji tüketiminin artış göstereceği, havaların ısınması dolayısıyla tatil bölgelerinde gerçekleşecek yoğunluğun sebep olabileceği olası kesintileri engellemek ve enerji sürekliliğini koruma çalışmalarına yoğunlaşacak.

Bayram süresince planlı kesintileri askıya aldıklarını açıklayan UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, “SCADA sistemi ile şebekemizin ölçüm, izleme, kumanda faaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam ederken saha çalışanlarımızda kesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlara mağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak. Şimdiden bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum. ” ifadelerinde bulundu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR