Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 09:11

Ülkü Ocaklarından 700 aileye ramazan desteği

Birecik Ülkü Ocakları, Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlara gıda kolisi ve nakdi alışveriş desteğinde bulundu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 20-04-2022 21:07
Ülkü Ocaklarından 700 aileye ramazan desteği
"

Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerini unutmayan Birecik Ülkü Ocakları yaptıkları yardımlarla vatandaşların takdirini topluyor.

Ülkü Ocaklarının Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı yardım kolileri 700 aileyi buldu. Büyük bir özveriyle taçlandırılan yardım kampanyasına öncülük eden Birecik Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salih Başkapan , “Ramazan ayını alnımızın akıyla geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Gıda yardım kampanyası düzenleyen Birecik Ülkü Ocakları, kampanya çerçevesinde toplanan yardımlarla ihtiyaç sahibi aileler için ramazan ayı boyunca bin gıda kolisi desteğinde bulunmayı hedefliyor.

Ülkü Ocakları, hazırladıkları gıda kolilerini, ihtiyaç sahibi olduğunu önceden belirledikleri ailelerin kapılarını çalarak yardım desteğini ulaştırdılar.

Alan el ile veren elin birbirini görmemesine büyük özen gösterilen yardım kampanyası hakkında, Ülkü Ocakları Birecik İlçe Başkanı Salih Başkapan yaptığı açıklamada ,
“ülkü ocaklarımızın başlattığı, Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardım kampanyası dahilinde, hazırlanan gıda yardım paketlerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırma noktasında gereğini yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bizleri duyup elini taşın altına koyan ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olan hayır severlere ve gıda kolilerimizin hazırlanmasında dağıtımında destek olan ülkü ocakları gençlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Allah hayrı yapanlardan ve hayra vesile olanlardan razı olsun" ifadelerine yer verdi.

Peygamber Efendimiz’ in (SAV) 'Hayırda Yarışınız' sözünü şiar edilip başlatmış olduğumuz 'Yardım Eli' Kampanyamız kapsamında ihtiyaç sahiplerine yönelik ikinci etap Ramazan kolisi yardımı için hazırlıklarımız devam ediyor

Başkan Başkapan, “Başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Haberin Galerisi : Ülkü Ocakları Ramazan Yardımı

Salih Darıcı

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR