Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:34

Ümit Özdağ sığınmacılara Mudanya’dan seslendi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sığınmacı ve kaçakların sahillerdeki işgaline ‘dur’ demek için Bursa'nın Mudanya ilçesinden hükümete seslendi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-07-2023 18:55   Güncelleme : 02-07-2023 18:55
Ümit Özdağ sığınmacılara Mudanya’dan seslendi

Mudanya Mütareke Meydanı’nda sığınmacıların Türk halkını tacizlerini düzenlediği basın açıklaması ile protesto eden Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ilçe gençliği ve Bursa İl Başkanlığı tarafından “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları eşliğinde karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve hükümete sert ifadelerle yüklenen Özdağ, “Sen milyonları buraya doldurarak Türk halkının güvenliğini tehlikeye attın, refahını elinden aldın. Türk halkına harcanması gereken yılda 11 milyar doları Suriyelilere harcıyorsun. Suriye’nin kuzeyinde yılda 7 milyar dolar para harcıyorsun. Türk halkının kaynaklarını har vurup, harman savuruyorsun ve ondan sonra buraya getirdiğin bu kitleler Türk insanını tehdit ediyor” dedi.

“Türk kadınlarına kafir, cariye muamelesi yapmaya yeltenenler bilsinler ki, cennet Türkiye’yi kendileri için cehennem yapmayı da biliriz” diyen Genel Başkan Özdağ, “Bir an önce edebinizle vatanınıza dönün” çağrısında bulundu.   

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR