Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 18:42

Urfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş görevden alındı

Şanlıurfa Sağlık Müdürü Doç.Dr. Emre Erkuş görevden alınp yerine Ankara Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm getirileceği bidirildi. Atamanın resmi gazete yayınlanması bekleniyor. Emre Erkuş'un yerine gelecek olan Prof. Dr. Mehmet Gülüm Şanlıurfalı bir isim..

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 15-06-2021 00:05
Urfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş görevden alındı
"

Erkuş'un görev süresinin bitimine doğru Sağlık İl Müdürlüğü için Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlıoğlu, TIP Fakültesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçicek ve Dr. İdris Kırhan'ın ismi geçiyordu. Ancak bugün yapılan atamada Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Gülüm'ün ismi kesinleşti.

Şanlıurfa Sağlık Müdürü Doç.Dr. Emre Erkuş görevden alınp yerine Ankara Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm getirileceği bidirildi. Atamanın resmi gazete yayınlanması bekleniyor. Emre Erkuş'un yerine gelecek olan Prof. Dr. Mehmet Gülüm Şanlıurfalı bir isim.

Atamanın kesinleşmesinden 2 gün önce de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğü öğrenildi. öte yandan Sağlık ile ilgili bu sabah bir Twitter atan Fakıbaba, akşam saatlerinde attığı Twitter'i silmesi dikkat çekti.



 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR