Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
19 MAYIS Pazar 09:07

Vali Şıldak'tan Su Güvenliği Çağrısı: 'Su Hayattır, Can Almasın!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yaz aylarında artan boğulma vakalarını önlemek için önemli bir çağrıda bulundu: 'Su hayattır, can almasın!

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 06-05-2024 19:41   Güncelleme : 07-05-2024 03:09
Vali Şıldak'tan Su Güvenliği Çağrısı: 'Su Hayattır, Can Almasın!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan boğulma vakalarını önlemek için önemli bir çağrıda bulundu. Vali Şıldak, özellikle ailelere ve gençlere hitap ederek "Su Hayattır Can Almasın" diyerek suya girmenin tehlikelerine dikkat çekti.

Her yıl sıcak havalarda meydana gelen boğulma vakalarının önlenmesi için vatandaşların bilinçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Şıldak, suyun ölümcül tehlikeleri konusunda uyarılarda bulundu. Sosyal medya aracılığıyla yayınladığı videoda, suya girmenin risklerini anlatan Vali Şıldak, sulama kanalları, barajlar ve göletlerin yüzme ve serinleme için uygun olmadığını belirtti.

Vali Şıldak'ın bu çağrısı, suya girmenin tehlikelerine dikkat çekerek toplumun bilinçlenmesine önemli bir katkı sağlıyor. Ayrıca, su güvenliği konusunda alınması gereken önlemleri vurgulayarak, can kayıplarının önlenmesine yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR