Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 03:24

Vergili: “Vatandaşlarımız Kiosk Cihazlardan Su Avansı Yükleyebilirler”

Ön ödemeli kartlı su sayaçları ile ilgili mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde avans yükleme işlemi yapılabilmektedir.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2022 23:14
Vergili: “Vatandaşlarımız Kiosk Cihazlardan Su Avansı Yükleyebilirler”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımız acil durumlarda belediye hizmet binamızın girişindeki Kiosk cihazımızdan; mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde 5 metreküpe kadar su avansı yükleyebilirler. Ayrıca aynı cihazımız önümüzdeki günlerde 100. Yıl Kitap Kafe önünde de hizmete girecek” dedi.

AÇIKLAMA

NASIL AVANS YÜKLERİM?

1. Avans Yükleme Kiosk cihazı üzerinde bulunan Kart Okuyucuya aşağıdaki resimde görüldüğü gibi kartınızı yerleştiriniz.

2. Kart okuyucuya kartınızı yerleştirdikten sonra aşağıdaki ekran resminde görüldüğü gibi kırmızı ok işareti ile gösterilen Kart Kontrol butonuna basınız ve kart bilgilerinin ekrana gelmesini bekleyiniz.

3. Kart Kontrol butonuna bastıktan sonra kart bilgileriniz aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi gelecektir. Bilgilerin doğruluğunu kontrol ettikten sonra Durum kısmında 5 metreküp avans kredi yükleyebilirsiniz yazısı görüldüğünde kırmızı ok işareti ile gösterilen Avans Yükle butonuna basarak 5 metreküp avans yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR