Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:37

Vizyoner Lider: Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e Yeni Bir Soluk Getiriyor!

"Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e umut ve değişim getiriyor, kadınların gücünü temsil ederek ilçenin geleceğine ışık saçıyor."

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 04:47   Güncelleme : 08-03-2024 03:52
Vizyoner Lider: Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e Yeni Bir Soluk Getiriyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmaları hızla sürerken, İYİ Parti adayı Gizem Büşra Bilgiç, ilgi odağı haline geliyor. Nizip'in ilk kadın adayı olan Bilgiç, adaylığının açıklanmasından bu yana aktif bir şekilde sahada çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ve ev ziyaretlerini sürdüren Bilgiç, tüm Nizip halkının gözünde ışıldıyor.

Gizem Büşra Bilgiç, gazetecilere verdiği röportajda, "Adaylığının açıklanmasından bu yana Nizip'te tüm dengeleri değiştiren ve en çok konuşulan başkan adayı olarak İYİ Parti'nin Nizip Belediye Başkan adayı olarak göreve talibim. Biz İyiler Hareketi olarak Nizip'li hemşehrilerimizle tarih yazmaya ve Nizip'in kaderini değiştirmeye geliyoruz." dedi.

Bilgiç, Güneşli Günlerin Nizip için yakın olduğunu belirterek, "Güneş gibi adil ve adaletli olacağız. Herkesin eşit ve adil hizmet alacağı bir Nizip için mücadele ediyoruz. Seçim bürosu açılışımızı 9 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 15:00'te gerçekleştireceğiz. Bu kutlu yürüyüşte bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımızı aramızda görmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Gizem Büşra Bilgiç, dîmenên raportorên dide, "Li ser ku kandidatekî weşandinê ya min bi bîr anîna, ku ji wê rojê de dewra herî zêde di Nizipê de guherîn û serokê hilbijartinê ye û bêhtirin kandidata ku bi pratîkî dike, wekî kandidata Serokê Belêdaiya Nizipê ya Partiya Başûr Kurdistanê, ez karê dike.

Biz, Harekatên Başûr Kurdistanê, weşandî, komeleya me ya hemşarên Nizipî, di şahîyên tarihê de û di guherîna qismetê ya Nizipê de, em li vê derê ne." wextê ku qedirê diyar dike, "Günêş ji bo Nizipê gelek nêzik e, hêvî dide ku li ser we têgehê başûr Kurdistanê, adîl û dadwer bin. Em li dijî her kesê di hizmeta adîl û dadwer ya Nizipê de meşîn.

Em ê şopandinê bi şanoya mezin a 9'ê Sibatê 2024 roja Şemiyê saet 15:00'ê bifikirin. Em dixwazin ku bi şanoya mezin, wekîdostên me yên bi nêzîkî li vir bibînin." dibêjin.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR