Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
30 NİSAN Salı 14:50

WIN EURASIA 7 Haziran'da başlıyor

7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla İstanbul Fuar Merkezi’nde 29’uncu kez imalat sanayini aynı çatı altında buluşturacak WIN EURASIA – World of Industry Fuarı’na dair son gelişmeler ve gerçekleşecek etkinlikler, İstanbul Marriott Otel Şişli’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 06-05-2023 13:46
WIN EURASIA 7 Haziran'da başlıyor

WIN EURASIA 2023 Fuarı Basın Toplantısı, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Annika Klar ve Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın’ın ev sahipliğinde; sektörün önde gelen sivil toplum örgütleri MAKFED – Türkiye Makina Federasyonu,  ROBODER-Robotik ve Yüksek Teknolojili Üretim Sistem Entegratörleri Derneği, TÜYİDER - Tüm Yüzey İşlemler Derneği, ENOSAD - Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği, AKDER - Akışkan Gücü Derneğİ,  ve ETMD - Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği ile sektör temsilcileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

WIN EURASIA ENDÜSTRİYİ GELECEKLE BULUŞTURUYOR

Toplantı Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Annika Klar’ın açılış konuşması ile başladı. Klar, “WIN EURASIA, imalat sanayinin geleceğine yön veren, belirleyen bir fuar. Bu nedenle bu yılki mottomuzu “Endüstri gelecekle buluşuyor” olarak belirledik. Çünkü dünya kısaca ikiz dönüşüm olarak da niteleyebileceğimiz yeşil ve dijital dönüşüm sürecine girmiş durumda. İmalat sanayinin otomasyona ve robot kullanımına geçişi artık bir tercih değil gereklilik haline gelmiş durumda. HANNOVER MESSE’nin bölge pazarındaki temsilcisi olan WIN EURASIA olarak biz işletmelere bu geçişle ilgili her türlü deneyimi sunmaya ve firmalarımız aracılığıyla tüm ihtiyaçlarını 360 derece karşılamaya hazırız.” dedi.

Hannover Fairs Turkey Hosts Press Conference for WIN EURASIA 2023 Fair Keywords: Hannover Fairs Turkey, WIN EURASIA, industry, manufacturing, automation, robotics

Hannover Fairs Turkey recently hosted a press conference for the upcoming WIN EURASIA 2023 fair. The event was attended by representatives of leading industry associations such as MAKFED - the Turkish Machinery Federation, ROBODER - the Robotics and High Technology Manufacturing System Integrators Association, TÜYİDER - the All Surface Treatment Association, ENOSAD - the Industrial Automation Industrialists Association, AKDER - the Fluid Power Association, and ETMD - the Electrical Installation Engineers Association, as well as industry representatives and press members.

Annika Klar, General Manager of Hannover Fairs Turkey, opened the conference with a speech stating that WIN EURASIA is a fair that shapes and defines the future of the manufacturing industry. This year's theme is "Industry meets the future," as the world has entered a period of transformation driven by the green and digital revolutions. The transition to automation and robotics in the manufacturing industry has become a necessity rather than a choice. As the representative of HANNOVER MESSE in the region, WIN EURASIA is ready to provide businesses with all the necessary experience and meet their needs in 360 degrees through its member companies.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR