Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:04

Yeni Yıl Heyecanı: New Jersey'de Alışveriş Çılgınlığı Başlıyor

New Jersey Woodbury Outlet’te yeni yıl öncesi alışveriş çılgınlığı yaşandı. Yüzde 70’e kadar varan indirim fırsatları nedeniyle vatandaşlar, yağan yağmura aldırış etmeden uzun alışveriş kuyrukları oluşturdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2023 13:00
Yeni Yıl Heyecanı: New Jersey'de Alışveriş Çılgınlığı Başlıyor


ABDPost.Com New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli, dünyanın en pahalı markalarının olduğu Woodbury Outlet’te yaşananları yerinde gözlemledi.

İndirim furyasından yararlanmak isteyen insanların oluşturduğu kalabalık trafiğe de yansıdı. Otoparkın tamamen dolması nedeniyle trafikte aksaklık yaşandı. Öte yandan yemek alanlarında yaşanan yoğunluk da dikkat çekti. Bölgede bulunan yemek alanlarının tamamen dolması nedeniyle, insanlar bir şeyler yemek için uzun süre sıra bekledi.

WOODBURY OUTLET

Woodbury Outlet, 910.000 metrekarelik bir alanda daha lüks bir müşteri deneyimi için geliştirildi. 250 markayı içerisinde barındıran Woodbury Outlet, lüks mağazaları ve 20’den fazla ünlü restoranı ile dikkat çekiyor. Avrupa tarzı bir köy gibi düzenlenmiş olan Woodbury Common, dünyanın en çok aranan markalarını gezinmesi kolay bir düzende bir araya getiriyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR