Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:48

Yeniden Refah Partisi Adayı Görüşlerini Paylaşıyor

Yeniden Refah Partisi'nin Birecik Belediye Başkan adayı Salih Sezen, Birecik halkına hitaben önemli açıklamalarda bulundu. Sezen'in ifadeleri şöyle:

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 06:57   Güncelleme : 31-03-2024 04:55

"Selamünaleyküm değerli Birecik halkı, ben Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanı adayı Salih Sezen. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah'ın izniyle bir Nisan sabahına inşallah Birecik'te Belediye Başkanı adayı olarak sizlerin de desteğiyle Birecik Belediyesini kazanarak beş yıl boyunca dolu dolu hizmet etmeyi hedefliyoruz.

Değerli kardeşlerim, bireceye Belediye Başkanı seçildiğimizde ben ve ekibim neler yapacağımızı sizlere anlatmak istiyorum. Projelerimizin arasında en başta istihdam var. Gençlerimizi, kadın kardeşlerimizi işsizlikten kurtarıp Birecik'te ikinci organize sanayi bölgesini faaliyete geçireceğiz. Devamında tekstil kenti oluşturacağız ve yaklaşık sekiz on bin kişilik bir istihdam ordusu oluşturacağız.

Birecik turizme elverişli bir ilçe ve Fırat Nehri gibi önemli bir doğal zenginliğe sahip. Fırat nehrinin avantajını kullanarak Birecik'i turizmin cazibe merkezi yapacağız. Fırat'ın üzerine aquapark ve Birecik'in karşı kıyısına millet bahçesi yapacağız. Birecik gece ışıklandırmasıyla tam anlamıyla bir Venedik olacak.

Ayrıca kadın kardeşlerimizin, gençlerimizin sosyalleşebileceği tesisler oluşturacağız ve bu tesisleri halkımıza çok uygun fiyatlarla sunacağız. Birecik'te sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri de canlandıracağız.

Birecik'in kronik bir sorunu da uyuşturucu. Biz bunun kökünü kazıyacağız. Bu konuda çok kararlıyız. Emniyet güçlerimizle ve eğitim ordumuzla mücadele edeceğiz, gençlerimize eğitimler vereceğiz.

Şu an Birecik'te su sorunu var. Buna bir son vereceğiz. Allah'ın izniyle arıtma tesisini hemen faaliyete geçireceğiz ve suyu daha uygun fiyatlarla kullanımını sağlayacağız.

Birecik'i yönetmek için buradayız. Halkımızın hizmetinde olacağız. Güvenin bize, biz de Birecik'i sizinle birlikte yöneteceğiz. Teşekkür ederim."

Bu açıklamalar, Birecik halkı arasında büyük bir ilgi ve destek bulurken, Sezen'in halka verdiği sözlerin önemi vurgulanıyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR