Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 17:40

Zafer Partisi Birecik İlçe Başkanı Hüseyin Tümen İstifa Etti: ‘Genel Başkan Yalnız Bırakıldı’

Zafer Partisi Birecik İlçe Başkanı Hüseyin Tümen, bugün yaptığı basın açıklamasıyla parti başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Tümen, istifa gerekçesi olarak teşkilatlardaki sıkıntıları, genel merkezin ilgisizliğini ve genel başkanın yalnız bırakılmasını gösterdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-06-2023 02:14   Güncelleme : 22-06-2023 03:10
Zafer Partisi Birecik İlçe Başkanı Hüseyin Tümen İstifa Etti: ‘Genel Başkan Yalnız Bırakıldı’

Tümen, uzun zamandır teşkilatlarda yaşanan sorunları genel merkez ve il teşkilatına bildirdiğini ancak durumun daha da kötüleştiğini belirtti. Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak ve sosyal medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur’u eleştiren Tümen, “Bu işin yürüyeceğini sananlar varsa yanılıyorlar” dedi. Tümen, bundan sonra Zafer Partisi’ne üye olarak hizmet edeceğini söyledi. Teşkilatçılığın kendi egoları, kişisel çıkarları ve akrabalık bağları gibi bağlardan önde geldiğini vurgulayan Tümen, bu konuyla ilgili daha sonra detaylı bir açıklama yapacağını ifade etti.

Zafer Partisi, 2021 yılında kurulan yeni bir siyasi parti olup genel başkanlığını eski bakanlardan Mehmet Şimşek yapmaktadır. Parti, merkez sağ çizgide yer almakta ve ekonomik kalkınma, demokratikleşme ve sosyal adalet vurgusu yapmaktadır.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR