Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
19 NİSAN Cuma 23:28

Zafer Partisi İlçe Başkanlığına Hüseyin Tümen seçildi

Kuruluşu sonrası il ve ilçe örgütlenmelerini hızla tamamlamak isteyen Ümit Özdağ yönetimindeki Zafer Partisi’nin, Şanlıurfa Birecik İlçe Kongresi yapıldı; ilçe başkanlığına Hüseyin Tümen seçildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-06-2022 04:37
Zafer Partisi İlçe Başkanlığına Hüseyin Tümen seçildi
"

Seçim sonrası, yeni oluşan yönetim kuruluyla birlikte bir açıklama yapan Zafer Partisi Birecik İlçe Başkanı Hüseyin Tümen“Yaşasın bilim, birlik, barış sloganıyla yola çıktık, milletimiz için kolları sıvadık” diyerek şöyle konuştu:

“Türkiye’nin içinde bulunduğu tehlikeleri korkusuzca dile getiren ve yeri geldiğinde muhalefet partilerine adeta ders verircesine ülke gündemini belirleyen Zafer Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını çok hızlı bir şekilde tamamlayarak ülke genelinde adeta bir milli mücadele ruhu yaşatmaktadır. Birecik şehri de Anadolu’nun bağrından kopan bu milli hareketin heyecanını yaşamaktadır.

Bizler de Birecik ilçe teşkilatı olarak bu bilinç ve arzuyla kongremizi yapmış bulunmaktayız. Vatana, millete, Birecik’mize hayırlı uğurlu olsun.”

Genel Kurula Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı İzzettin Kocalar, Zafer Partisi Sosyal Medya Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur ve Yönetim kurulu katıldı.

Haberin Galerisi : Zafer Partisi Birecik

Salih Darıcı

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR