Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:32

"Adana Kozan'da 5.5 Büyüklüğünde Depremle Sarsıldı!, Çevre İllerden de Hissedildi"

Son Dakika: Adana Kozan'da Meydana Gelen 5.5 Büyüklüğündeki Depremde Zarar Yok 25 Temmuz 2023 - Adana, Kozan: Bugün saat 08.44'te Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremde şükür ki can kaybı yaşanmadı. Adana Valisi Süleyman Elban, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum olmadığını belirtti. Deprem, çevre iller Osmaniye, Tarsuz,Şanlıurfa ve Gaziantep'te de hissedildi, ancak ekipler tarafından yapılan taramalarda zarar raporları şu an için gelmedi.

DEPREMLER
Giriş Tarihi : 25-07-2023 09:49   Güncelleme : 25-07-2023 11:46

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) Başkanı Yunus Sezer, depremin ardından yaptığı açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi. Saha tarama çalışmaları hızla devam ediyor ve ekipler teyakkuz halinde bekliyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, depremde birkaç ahırın zarar gördüğünü açıkladı. Ancak şükür ki, depremde hayvanlar dışında can kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Deprem, geçtiğimiz aylarda yıkım yaratan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin etkilediği illerden biri olan Adana'da büyük endişe yaratmıştı. Ancak yetkililerin hızlı müdahalesi ve vatandaşların dikkatli davranışları sayesinde daha büyük felaketler engellendi.

Vatandaşlarımızın, güvenlik ve güncel bilgiler için yetkililerin açıklamalarını takip etmeye devam etmeleri önemlidir. Herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR