Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:28

Gaziantep'te Depremin Yıl Dönümünde Kebap House'tan Anlamlı Jest

Gaziantep Üniversite Caddesi'nde, depremin yıl dönümünde gerçekleşen Kebap House etkinliği, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutarak topluma umut ve güç verdi.

DEPREMLER
Giriş Tarihi : 08-02-2024 03:50   Güncelleme : 08-02-2024 13:06
Gaziantep'te Depremin Yıl Dönümünde Kebap House'tan Anlamlı Jest

Gaziantep, 6 Şubat 2023 - Bugün, Türkiye'yi sarsan ve birçok ilde etkisini gösteren depremin yıl dönümü, Gaziantep Üniversite Caddesi'nde anıldı. Bu özel günde, Kebap House Lokantası yetkilileri, topluma duydukları destek ve dayanışmayı göstermek adına anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Kebap House, Gaziantep Üniversite Caddesi'nde bulunan şubesinde, vatandaşlara gün boyunca ücretsiz çorba ve içecek dağıtımı gerçekleştirdi. Bu jest, geçen yılki depremin etkilerini hala hisseden insanlara moral oluştururken, öğrenciler ve şehir sakinleri arasında dayanışma ruhunu güçlendirdi.

Kebap House Yöneticisi İbrahim, etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Bugün burada olmamızın nedeni, geçtiğimiz yıl yaşanan felaketi unutmamak ve dayanışma ruhunu canlı tutmaktır. Üniversite Caddesi'nde bu etkinliği düzenleyerek, gençlerimizle bir araya gelmek istedik."

Kebap House Yöneticisi Uğur ise şunları ekledi: "Depremden etkilenmiş insanlara bir nebze olsun destek olmak amacıyla, Üniversite Caddesi'nde böyle bir etkinlik düzenledik. İnsanlarımıza moral vermek ve birlikte daha güçlü olabilmek için buradayız."

Vatandaşlar ve öğrenciler, bu anlamlı etkinlik dolayısıyla Kebap House ekibine teşekkür ederken, üniversite caddesinde bir araya gelerek dayanışmanın önemini vurguladılar. Yemek hazırlığında ve dağıtımında büyük bir özveriyle destek olan şef Cebrail Doğan da vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR