Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 07:18

Birecik'li İş Adamı Yusuf Bilgin Ali Koç'a Plaket

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ikinci gününde oy verme işlemi sona erdi. Seçime tek aday olarak giren başkan Ali Koç, 6459 oyla yeniden başkan seçildi. Ali Koç, seçimin sonuçlanmasının ardından bir açıklama yaptı.

SPOR
Giriş Tarihi : 27-06-2021 22:45
Birecik'li İş Adamı Yusuf Bilgin  Ali Koç'a Plaket
"

Fenerbahçe kongre Üyesi Birecikli İş Adamı Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin, Ali Koç'un tek aday gösterildiği olağan seçimli genel kurulunda oy kullanarak mevcut başkan Ali Koç'a destek oldu.

Fenerbahçe Kulübü’nün dün başlayan olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi 38 sandıkta yapıldı. Mevcut başkan Ali Koç tek aday olarak girdiği seçimde 6 bin 459 oy alarak yeniden Fenerbahçe FK başkanı seçildi.

Fenerbahçe kongre üyesi olan Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, gerçekleştirilen olağan genel kurulda oyunu kullanarak Ali Koç'a destek oldu. Bilgin, yapılan genel kurulun ardından Fenerbahçe Kulübü’ne yeniden başkan seçilen Ali Koç'a hayırlı olsun dileklerini ileterek plaket ve halı hediye etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bilgin, "Fenerbahçe kongre üyesi olarak oyumuzu kullandık. Başkanımız Ali Koç Bey’e hayırlı olsun dileklerimizi sunarak plaket ve halı hediye ettik. Gerçekleştirilen genel kurulun kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR