Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
01 MAYIS Çarşamba 20:52

Birecik'te Vatandaş'ın Gözbebeği Doktorlar

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde,Göreve başladıkları günden bu yana hasta memnuniyeti odaklı yaptığı yenilikleri, hasta ve hasta yakınlarının talepleri doğrultusunda yaptığı düzenlemeleri, çalışkanlığı, kurallara bağlılığı ve şeffaf çalışmaları ile öne çıkan, her geçen gün vatandaşların takdirini toplayan ve toplamaya devam eden Vatandaşın gözbebeği doktorlar taktir topluyorlar.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 07-10-2022 04:35   Güncelleme : 27-10-2022 07:22
Birecik'te Vatandaş'ın Gözbebeği Doktorlar

Birecik Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve gedlikleri günden bu yana ilçe halkı'nın taktrini toplayan, Genell Cerrahi Uzmanı Erhan Gökçe, Nöroloji Uzmanı Mustafa Öğüt ve Psikyatri Uzmanı Doktor Ahmet Fırıncıoğlu hastaya yakınlıklarından dolayı Halk içerisinde muhteşem üçlü olarak anılıyor.

 

Birecik halkının gönlünü kazanan Uz. Doktorlara, Hastalar tarafında övgüler yağıyor.

Polikliniğine giderek muayene olan hastalar, "Birecik'te böylesine samimi ve doğru teşhis veren doktor göremedik. İlk defa bizlerle yakından ilgilenen ve güler yüzlülüğü ile samimi davranan bir doktorlar ilçemizde olduğu için çok şanslıyız. Bizlere yardımcı olan doktorların burada uzun süre kalması için büyük çaba sarf etmemiz lazım. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır"

Hastalar ile yaptığımız görümeler ve araştırmalarımızda, üç doktorun ismini sıkça duyar olduk, Vatandaşların gönlüne taht kuran üç doktora övgüler yağıyor.

Hasta ve hasta yakını ile yaptığımız görüşmelerde;

Doktorlarla yaşadıkları güzel dialog için onlar bizim ailemizden biri gibi, Psikyatri doktoru Ahmet Fırıncıoğlu asla mesai saati gözetmeksizin hastaları bitene kadar muayenesine devam ediyor ve bizi bir dost bir arkadaş gibi dinliyor, gerek teşhis ve tedavi uygulaması mükemmel çok memnunuz biz ondan razıyız Allah ondan razı olsun.

Genel Cerrahi Uzmanı Erhan Gökçe, Yıllardır bireciğe hizmet veriyor başarılı ameliyatları, muayenede bizimle samimi iletişimi ile gün be gün gönlümüzü feth ediyor iyiki böyle iyi ve başarılı bir doktorumuz var.

Nöroloji Uzmanı Doktor Mustafa Öğüt, Uzun zaman Nöroloji doktorumuz yoktu şimdilerde Mustafa Hocamız hastanemizde, alanında çok başarılı, teşhisleri mükemmel derecede ve hastalarla yakın ilgisi bizleri oldukça memnun ediyor Rabbim onların ve onlar gibi değerli doktorlarımızın eksikliğini vermesin sayısını çoğaltsın şeklinde yorumluyorlar.

Bizlerde anadoluhabeler.com ve habersanliurfa.com ailesi olarak ilçenin gözbebeği muhteşem üçlüyü,  tayini kalkmış olan memleketimize yaklaşık 10 yıl emek veren güzel insan halkın dostu Genel Cerrahi Uzmanı Hüseyin Meşe doktorumuza hizmelerinden dolayı canı gönülden tebrik ediyor başarılarına başarı katmalarını yürüdükleri yolda ayaklarının taşa değmemesini temenni ediyoruz..

 

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR
salih darıcı 2 yıl önce
Adelet kardeşim yorumların için teşekkürler kim olduğunu bilmiyorum ama beni iyi tanıdığın kesin. burada negatif kötüleyici yorum yapanların içinde acısı var ancak buradan yazarklar ve bunları kimin yazdıklarını biliyorum onlar dertleirne yansın . biz işini düzgün yapana teşşekkür etmeyi işini yapmayanıda eleştiririz istedikleri yorumu yazsınlar . bu şehirde beni tanıyan tanıyor sen sıkıntı etme Allah'ın adeleti vardır ..
Adalet 2 yıl önce
Bu memleket her zaman yalaka insanların yeri olmuştur başta Salih Darıcı olmak üzere bazı isimler bu yalakalığa uymadığı için memlekette kötü tanınmıştır Bir de size soralım dedim Peki siz kaç şaraba kaç paraya kendinizi sattınız?
Adalet 2 yıl önce
Hayır anlamıyorum Salih daracı ne yapsa suç iyiliğini yazıyor suç kötülüğünü yazıyor suç Bu memleketin Yolları 40 senedir asfalt olacak Biricik Devlet Hastanesi'nin poliklinik servislerinde bir sürü doktor eksikliği var Salih Darıcı denen şahıs benim gözümde memleketin bir numaralı insanlarından bir tanesidir şunu iyi anladım ki bu memleketin insanı bakın açıkça söylüyorum g*t*n*n s*k*lmesine alışmış bu memlekete iyilik yaramıyor u memleketin insanına iyilik yaramıyor
salih 2 yıl önce
Adam gibi admların yaptıklları güzel işleri yazıyor Salih Darıcı. sizin yalakalık yatığınız kesimin değil.. nerenize batıyor bu doktorlar acaba?
salih 2 yıl önce
burada yapılan bazı yorumlarda salih darıcı'nın şarap parasaından bahsetmiş gülesim geldi :))) salih darıcı asla alkol almıyor kanıtlayana istediğini veririm. bu saldırıların nereden geldiğini biliyorum ve özellikle yorumlarınızı onaylıyorum :) bu şehir tümü tanır salih darıcı'yı siz kagısız olun buğüne kadar kim 500 tl ye haber yaptırdıysa gelsin ona 2 500 vereyim asıl yalakalığı siz başkasına yapın . kim işini iyi yaparsa onun iyi haberini kim işini kötü yaparsa onunda haberini yaparız
murat 2 yıl önce
hıhı şey değil vatandaşın haberinin olup olmadığını siz sosyal medyamıza gelin oradan yapılan yorumlara bakın. ayrıca haberler para ile yapılmıyor ki yapılıyorsa o sizin muhatap olduğunuz kendini paraya satanlardır..
Serguzest 2 yıl önce
Hmm, şeyyy...

Peki vatandaşların bundan haberi var mıdır?



Birlerinin isteğiylr ve parayla ısmarlama haber yapıldığı o kadar belli ki..
Muzaffer Darıcı 2 yıl önce
Salih Darıcı adımızı batırıyorsun.Sen gazeteciliği bırak en iyisi.Kaç paraya hangi haberi yapıyorsan çık gel ben veririm o parayı sana .
Celal 2 yıl önce
Savaş diye bir çocuk uzmanı vardı onu da haber yapsaydınız bir sürü usülsüz mama raporu.Muayene etmediği Suriyeli hastaların girişlerini belirli günlerde yapıyordu.Bunları niye yazmadınız
Salih 2 yıl önce
Haberciliğe bak yazıma bak tekrardan üniversiteye gönderin şunu haber yapanı.
Özkan 2 yıl önce
Şu Salih Darıcıyı da gazeteci olarak göstermeyin ,ahlaklı gazetecilere ayıp oluyor gerçekten
Kaan 2 yıl önce
Birecikte bir de başhekim vardı Mürsel Koçer onun da haberini yapsaydın yolsuzluklarını mobbinglerini …
Leyla 2 yıl önce
Salih Darıcı 500 TL karşılığında hala haber yapıyor mu? Küçük ilçede at koşturan şarap parası için her şeyi yapar.İşine gelince doktorları kötüle işine gelince melek kesil.İki yüzlü günahkar seni