Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:50

Fehime Bezirgan: Birecik'te Deprem Yıl Dönümünde Anma Etkinliği Düzenledi

Şanlıurfa'da, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde yapılan anma etkinliğinde, kayıplarımızı dualarla anarken, dayanışma ve birlik ruhu ile bir araya geldik.

BİYOGRAFİ
Giriş Tarihi : 08-02-2024 03:12   Güncelleme : 08-02-2024 13:09
Fehime Bezirgan: Birecik'te Deprem Yıl Dönümünde Anma Etkinliği Düzenledi

Türkiye'nin 11 ilini etkileyen ve birçok vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde, ülke genelinde anma etkinlikleri düzenleniyor. Depremzedeler, Kahramanmaraş başta olmak üzere, afetin vurduğu tüm il ve ilçelerde düzenlenen anma programlarına katılarak hayatını kaybedenleri dualarla anıyor.

Şanlıurfa'nın ilçesinde, Girişimci Kadınlar Derneğinin başkanı Fehime Bezirgan öncülüğünde anma etkinliği gerçekleştirildi. 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda toplanan kalabalık, Kaya Apartmanı'nda hayatını kaybeden 19 kişiyi anmak için bir araya geldi. Renkli ışıklar altında gerçekleşen yürüyüş, duygusal anlara sahne oldu. Yürüyüşün ardından, ilçenin tanınmış simalarından Bedir Kankaya tarafından depremde kaybedilenler için duygu dolu bir dua okundu.

Fehime Bezirgan, duygusal bir konuşma yaparak depremde hayatını kaybedenleri anarken, birlik ve dayanışma çağrısı yaptı. Ardından, alandaki vatandaşlara, Kandil Gecesi dolayısıyla tatlı ikramında bulunuldu. Katılımcılar, duygusal anlar yaşarken, birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha hissetti.

Anma etkinliği, dualar ve saygı duruşu ile son buldu. Katılımcılar, acılarına ortak olanları bir arada bulunmanın huzurunu yaşadılar.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR