Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
16 NİSAN Salı 19:06

İstanbul Beylikdüzü'nde organik gıdaya erişim

İstanbul Beylikdüzü’nde Cumartesi günleri kurulan Beylikdüzü Organik Pazarı sayesinde tüketiciler sağlıklı ve ekolojik sertifikalı ürünlere ekonomik bir şekilde ulaşabiliyor.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-12-2022 17:03
İstanbul Beylikdüzü'nde organik gıdaya erişim

Beylikdüzü Organik Pazarı'nda tüketiciler, sağlıklı yaşam ve gıda güvencesi için ekolojik sertifikalı ürünlere ekonomik bir şekilde ulaşıyor.

Ekolojik ürünlerin denetiminin de sıkı bir şekilde yapıldığı pazarda İlçe Tarım Müdürlüğü ve Beylikdüzü Belediyesi gıda mühendisleri tarafından alınan numuneler, ilgili laboratuvarlarda inceleniyor. Beylikdüzü Belediyesi Zabıta ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de ziyaretçilere hijyenik, güvenli ve sağlıklı bir alışveriş ortamı sunmak için kontrollerini sürdürüyor.

Sağlıklı nesiller için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Hem organik ürünlerin üretimine ve tüketimine destek olmak hem de vatandaşlarımızın sağlıklı ürünlere ulaşmasını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Organik pazarımızın yanı sıra yine Yaşam Bahçesi’nde ürettiğimiz ürünleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Sağlıklı gıdalara ulaşmak için kent tarımına büyük önem veriyoruz. Bu faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR