Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 17:12

İYİ Parti’den, Eski Urfa Belediye Başkanının Adaylığına 5 Milyon Bağış İddiası Şok İddia!

Sosyal Medya’da yapılan paylaşıma göre İYİ Parti, Milletvekili adaylığı için 5 milyon bağış şartı olduğu iddia edildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 24-07-2022 23:01
İYİ Parti’den, Eski Urfa Belediye Başkanının Adaylığına 5 Milyon Bağış İddiası Şok İddia!
"

Daha önce  İYİ Partide görev alan Şanlıurfa’da Bağımsız milletvekili adaylığını ilan eden Gazeteci Ahmet Arıkan, Sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda İYİ Parti’den Milletvekili adayı olmak isteyenlerin 5 Milyon bağış karşılığında  olabileceklerini hatta Eski Belediye başkanından da talep 5 Milyon istendiği iddiasında bulundu.

Arıkan, Facebook'tan kişisel Sosyal Medya hesabından şunları paylaştı:

Gazeteci Ahmet Arıkan: Kuruluşundan bu yana İYİ Partiye hizmet eden Ülkücü bir arkadaşım aradı ve Bağımsız adaylığımı tebrik etti ve dedi demek ki biz yıllardır boşuna emek vermişiz.

Dedim ne oldu  bana dediği aynen şöyle; İYİ Partiden milletvekili adayı olmak isteyen partililerden Partiye 5 Milyon yardım yapma karşılığında aday olacakları söylenmiş hatta delil olarak ta Batman İl başkanı ve ismi bende saklı olan  AK Parti Şanlıurfa eski belediye başkanına’da bu teklifin yapıldığını söyledi ve artık hiç bir partiye oy vermeyeceklerini seçimde Beni destekleyeceklerini söyledi.

Kısaca her zaman olduğu gibi bu seçimde de siyasi partiler ‘’SİZİN OYLARINIZLA’’ Dürüst ehliyetli ve liyakatli insanlara yer vermeyerek paralı Hırsızlar, Sahtekârları, Tefecileri  Meclise götürecek şekline sosyal medya hesabında ciddi iddialarda bulundu.  

Salih Darıcı

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR