Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:37

İzmir'de Boşanma Davası Öncesi Gerilim: Polis Memuru Vuruldu

Adaleti sağlamak için görev yapan polis memurumuzun vurulması, hukukun üstünlüğüne yapılmış ciddi bir saldırıdır; en kısa sürede adalet yerini bulacaktır.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 02-02-2024 03:20
İzmir'de Boşanma Davası Öncesi Gerilim: Polis Memuru Vuruldu

İzmir'de bir kadın, boşanma davası öncesi eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES'ten yardım istedi. Polisler, kadını Aile İçi Şiddet Büro Amirliği'ne götürdü, ancak kadın eşinden şikayetçi olmadı. B.K., polislerden kendisini eve götürmesini rica etti. Araçtan indiği sırada kendisini bırakan polisten apartmanı kontrol etmesini istedi. Bunun üzerine polis memuru S.A., B.K.'ya eşlik ederek apartmanın 1'nci katındaki dairesine kadar götürdü.

B.K., kapı girişinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı polis memuru S.A.'nın beylik tabancasını aldı. Ardından ateş ederek S.A.'yı belinden vurdu. Yaralanan polis memuru olay yerinden kaçmaya çalışırken, B.K. ise evine girdi.

Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlatırken, yaralı polis memuru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli kadının ise evinde polis müdahalesi için bekleniyor.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR