Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:43

Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Ümitler Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi Temsil Etti

Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, Gürcistan'da düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi temsil etti ve 2 altın, 1 bronz madalya kazandı. Ümit Milli Takımımız da toplamda 10 madalya kazanarak ülkeler sıralamasında ikinciliği elde etti. Başkan Uğur İbrahim Altay, sporcuları tebrik ederek gurur duyduklarını belirtti.

SPOR
Giriş Tarihi : 03-05-2023 10:09
Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Ümitler Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi Temsil Etti

“Türkiye’nin Güçlü Altyapısı” sloganıyla 11 branşta önemli başarılara imza atan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Gürcistan düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası’nda da Türkiye’nin göğsünü kabarttı.

Büyükşehir Belediyespor Judo Takımından 7 sporcu, 2 gün süren bu önemli organizasyonda ay-yıldızlı formayı temsil ederek; 2 altın, 1 de bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. 52 kiloda Elifnur Yalçın ve 63 kiloda Sinem Oruç rakiplerini bir bir eleyerek altına uzanarak şampiyon olurken, bronz madalyayı ise 40 kiloda yarışan Rahime Erçin kazandı. Ümit Milli Takımımız ülkeler genel sıralamasında ise; 5 altın, 2 gümüş ve üç bronz madalya ile ikinciliği elde etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Böyle önemli bir organizasyonda Milli Marşımızı dinleten, bayrağımızı göndere çektiren kızlarımızı tebrik ediyorum. Ülkemizi ve şehrimizi gururlandırdıkları için sporcularımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR