Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 10:29

Menderes Karaduman'dan siyasi ahlak dersi

Gaziantep İl Genel Meclisi’nin son başkanı Menderes Karaduman, AK Parti Şahinbey İlçe başkanlığının teşkilat üyeleriyle bir araya geldiği toplantıya konuşmacı olarak davet edildi.Karaduman'dan siyasi ahlak dersi

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-02-2021 05:43
Menderes Karaduman'dan siyasi ahlak dersi
"

Partililere siyasi ahlak dersi veren başarılı siyasetçi,  ‘Unutmadık, tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız’ projesi kapsamında deneyimlerini aktardı. Karaduman,  “Gaziantep’te bazı dinamik yapılar insanları engellemeye ve kendi tekelinde tutmaya çalışıyor.

Bunlara çok dikkat edin. Halka samimiyetle yaklaşırsanız, karşılığını alırsınız. Asla yapmacık olmayın. Kalbinizin sesini dinleyin. Gaziantep’in üçte 2’si varoluşlardan oluşuyor. Biz burada hizmet yaparken, o katmandaki insanların duygularını ve düşüncelerini gözardı etmeden çalıştık. Ama ne yazık ki Gaziantep’te bazı dinamik yapılar, insanları engellemeye  ve kendi tekelinde tutmaya çalışıyor bunlara dikkat edin” dedi. 

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Karaduman, AK Parti Şahinbey ilçe yöneticilerine önemli mesajlar verdi. İlçe binasındaki buluşmada konuşan Karaduman, “Şu anda birlik ve beraberliğine ihtiyacımız var. Sizler en büyük nüfusa sahip ilçede yöneticilik yapıyorsunuz. Ben Hakan Teke başkanıma güveniyorum. İdealist bir siyasetçi, Davası için var gücüyle çalışan bir başkan. Ancak Gaziantep’te bazı dinamik yapılar insanları engellemeye ve kendi tekelinde tutmaya çalışıyor bunlara dikkat edin. Halka samimiyetle yaklaşırsanız, karşılığını alırsınız. Asla yapmacık olmayın. Kalbinizin sesini dinleyin, almış olduğunuz her kararda halkın yanında olduğunu gösterin. Biz siyaseti böyle yaptık. Tarihte adı geçenler, her zaman hizmet yapanlardır. Hizmet üretmeyen, hizmet yapmayan hiçbir zaman hatırlanmaz” diye konuştu. 

HARAMA EL UZATMADIK

Kentte önemli hizmetler imzalar atıldığını anlatan Karaduman,  “Bu hizmetler birlik ve beraberlik içinde yapıldı. Siyasete Refah Partisi’nde başladım. Sırasıyla Fazilet Partisi ve AK Parti’de görev aldım. Bunun yanı sıra çeşitli STK’larda görev aldım.

Son olarak da İl Genel Meclisi’nin son başkanı olduk. Son olarak da AK Parti Gaziantep Milletvekilliği adayı oldum. İl Genel meclis başkanlığımda 9 ilçe  440 köy ve 180 mezraya hizmet götürdük. Fırat’tan, Amanoslara Araban’a kadar her bölgede hizmetlerimiz var. 

 7 ilçede derslik başına düşen öğrenci sayısını Türkiye ortalamasının altına çektik.  Zamanımız olsa idi diğer merkezlerde de benzer çalışmalar yapacaktık. Ama görev süremiz bitti. Biz gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Görevimizi alnımız ak başımız dik tamamladık. Asla ve asla harama el uzatmadık, devletin malına sahip çıktık” dedi. 

TEKE ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

AK Parti Şahinbey İlçe başkanı Hasan Teke ise Menderes Karaduman’a övgüler yağdırdı. Teke, “Menderes başkan meclis başkanlığı yaptığı dönemde bütçeyi doğru kullanan bir isimdir. Kendisi herkese örnek olan bir meclis başkanlığı yaptı. Dürüstlüğü ve samimiyetiyle bize güç verdi.  Böyle bir toplantıya katıldığı için kendisine teşekkür ederim” dedi.   

Gaziantep27 LEYLA ÖZEKŞİ POLAT

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR