Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:24

Nizip'te Tarih Yazacak Bir Aday Geliyor: Av.Gizem Büşra Bilgiç Seçim Ofisini Açıyor!

Daha adil bir yarın için Nizip'in ilk kadın belediye başkan adayı Gizem Büşra Bilgiç'in seçim ofisi açılışı için heyecan dorukta!

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 03:53   Güncelleme : 06-03-2024 05:12
Nizip'te Tarih Yazacak Bir Aday Geliyor: Av.Gizem Büşra Bilgiç Seçim Ofisini Açıyor!

Nizip'in 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde bir ilki yaşanacak. İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç'in seçim ofisi açılışı, Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Adaylık sürecinin başından beri Nizip'te dengeleri değiştiren ve en çok konuşulan isimlerden biri olan Bilgiç, "Biz İyiler Hareketi" olarak Nizip'in tarihini yeniden yazmaya ve kaderini değiştirmeye geliyor.

Seçim ofisi açılışı 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 15:00'te yapılacak. Bu önemli günün ardından Nizip'te güneşli günlerin yaklaştığını belirten Bilgiç, Nizip halkının güneşin doğuşunu beklediğini ifade etti. Aday, Nizip'in her kesiminin eşit ve adil hizmet alacağı bir dönemin başlayacağını vurguladı.

KUTLU YÜRÜYÜŞE HAZIR MISINIZ?

Avukat Gizem Büşra Bilgiç, yürüyüşün ilk adımlarından biri olan seçim bürosu açılışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 9 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 15:00'te gerçekleşecek olan açılışa tüm Nizip halkı ve adalet talep eden dostlarını davet eden Bilgiç, birlikte güçlü bir gelecek için yola çıkmayı bekliyor.

Nizip'in aydınlık günlerine doğru yapılan bu kutlu yürüyüşe destek olmak isteyen herkesi açılışa davet ediyoruz.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR