Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 16:48

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR,HAVA KOŞULLARINA KARŞI TÜM TEDBİRLERİ ALDI

Donanımlı ekip ve ekipmanları ile oluşturulan karla mücadele ekibi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için süreç boyunca il genelinde 7/24 esasına göre teyakkuz halinde olacak ve çalışmalarını sürdürecek.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 03-02-2023 21:24
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR,HAVA KOŞULLARINA KARŞI TÜM TEDBİRLERİ ALDI

Kar yağışı ve don olaylarının yaşanması ihtimaline karşı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 60 araç ve 150 personel ile karla mücadele kapsamında, il genelinde hazırlıklarını tamamlayarak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazır olarak beklemektedir. İhtiyaca göre araç ve personel sayısı arttırılabilecektir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak olumsuz hava koşullarına karşı her türlü önlemi aldıklarını dile getiren Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı tüm tedbirlerimizi aldık. Tekirdağ il genelinde tüm araç, ekipman ve donanımlı personelimizle karla mücadeleye hazırız. Fen İşleri Dairesi, İtfaiye Dairesi ve TESKİ ekiplerimiz, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına hazır bir şekilde bekliyor. Ana arterler başta olmak üzere yolların kapanma durumu söz konusu olduğunda derhal müdahale edebilecek durumdayız. Yaşanabilecek acil durumlar için vatandaşlarımız Alo 153 Çağrı Merkezimizden iletişim kurabilirler. Tüm vatandaşlarımıza sorunsuz bir süreç yaşamalarını temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR