Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 18:14

Yaklaşık 700 aileye gıda yardımı: Birecik Ülkü Ocakları'nın sosyal sorumluluk projesi

Birecik Ülkü Ocakları, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek amacıyla yaklaşık 700 aileye gıda yardımında bulundu. Gıda kolileri, kırtasiye malzemeleri ve hijyen malzemeleri toplanan ve gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu sosyal sorumluluk projesi, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın öneminine vurgu yaparak birçok aileye umut oldu.

BİRECİK
Giriş Tarihi : 22-04-2023 02:36   Güncelleme : 25-04-2023 02:39
Yaklaşık 700 aileye gıda yardımı: Birecik Ülkü Ocakları'nın sosyal sorumluluk projesi

Birecik Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli vermek. Yaklaşık 700 aileye gıda yardımında bulunuldu. Yardım kampanyasıyla ilgili konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan, depremden etkilenen ve yardıma ihtiyacı olan ailelere destek olmak amacıyla bu kampanyayı düzenlediklerini belirtti.

Başkapan, zor bir süreçten geçen kadınlar için her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan hastası mağdur ailelere yardım eli uzatmaklarını ifade etti. Gıda kolileri, kırtasiye malzemeleri ve hijyen malzemeleri gönüllüler tarafından toplanan ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Başkapan, yardım kampanyasına dağıtımda bulunan Birecikli hayırsever işadamlarına, paketlerin hazırlanmasında emeği geçen camiaya,teşkilat mensuplarına ve Ülkü ocakları gençlerine teşekkür etti. Kendileri için çok önemli olan bu kampanyanın başarılı bir şekilde elde yapılmasından dolayı mutlu sonuçlara şahit olduklarını söyleyen Başkapan, ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa mutlu edebildikleri için şükretti.

Bu sosyal sorumluluk projesi, ihtiyaç sahibi ailelere büyük bir umut ve destek oldu. Toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine vurgu yapan Başkapan, benzer kampanyaların da her zaman gerektiğini vurguladı.

Birecik Ülkü Ocakları'nın elde ettiği bu kampanya, toplumun her kesiminde beğeni topladı. İhtiyaç sahiplerine verilen destek, birçok aileye umut oldu ve Ramazan Bayramı'nın güzel bir şekilde kutlanmasını sağladı.

Haberin ingilizce çevirisi:

 

Birecik Ülkü Ocakları District Presidency provided food aid to approximately 700 needy families before the Ramadan Feast. Speaking about the aid campaign, the President of the Ülkü Ocakları, Salih Başkapan, stated that they organized this campaign to support families affected by the earthquake and in need of care.

Başkapan expressed that, as they do every year, they will extend a helping hand to families in need who suffer from Ramadan sickness. Food packages, stationery supplies, and hygiene materials were collected by volunteers and delivered to those in need.

Başkapan thanked the philanthropic businessmen from Birecik who distributed the aid, the community who helped prepare the packages, and the members of the organization. Başkapan was grateful for the successful outcome of this campaign, which was very important to them and hoped that it could make a difference for those in need.

This social responsibility project has been a great source of hope and support for families in need. Emphasizing the importance of social solidarity and support, Başkapan highlighted that similar campaigns should always be embraced.

The campaign organized by Birecik Ülkü Ocakları received great acclaim from all segments of society. The support given to those in need brought hope to many families and ensured a beautiful celebration of the Ramadan Feast.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR