Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:49

Başkan Mirkelam, STK'larla Gelecek Planlarını Paylaştı

"Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelerek şehrin geleceğine dair önemli adımlar attı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Mirkelam, hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için kararlılık vurgusu yaptı."

ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 02-03-2024 00:54   Güncelleme : 02-03-2024 15:46
Başkan Mirkelam, STK'larla Gelecek Planlarını Paylaştı

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Birecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmek üzere düzenlenen yemekli toplantıda buluştu. Birecik Alkan Plaza'da gerçekleşen yemekli toplantıya, Mirkelam'ın yanı sıra AK Parti Milletvekili M. Faruk Pınarbaşı, AK Parti İlçe Başkanı Halil Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yaşar ve birçok STK üyesi katıldı.

Toplantıda Başkan Mirkelam, geçmiş 5 yıl içerisinde Birecik'te gerçekleştirilen önemli hizmetleri detaylı bir şekilde anlattı. Şehrin altyapı ve üst yapı çalışmalarından, sosyal projelere kadar birçok konuda yapılanlar ve hedeflenenler masaya yatırıldı. STK temsilcileri de toplantıda, beklenti ve önerilerini Başkan Mirkelam'a iletti.

Başkan Mahmut Mirkelam, konuşmasında özellikle kent genelinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına vurgu yaptı. Köylerde yapılan sathi kaplama ve şehir merkezinde gerçekleştirilen kilit taşı döşeme gibi çalışmaların yanı sıra gelecek projelerden de bahsederek, şehrin gelişimi için iş birliğinin önemine değindi.

AK Parti Milletvekili M. Faruk Pınarbaşı ise konuşmasında, Birecik'in bölgedeki önemine dikkat çekti. Şehrin kültürel ve ekonomik potansiyelinden bahseden Pınarbaşı, belediye hizmetlerinin güçlü bir iktidar desteğiyle daha etkin bir şekilde yürütülebileceğini belirtti. Hem belediye başkanının hem de milletvekilinin uyum içinde çalışmasıyla şehre daha fazla hizmetin götürülebileceğini ifade etti.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR