Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 15:46

Şanlıurfa Sel Felaketinin Ardından BUSKİ Tahliye Çalışmalarına Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, selin vurduğu Şanlıurfa’da da yaraları sarmak için yoğun bir mesai harcıyor.

ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 20-03-2023 17:38
Şanlıurfa Sel Felaketinin Ardından BUSKİ Tahliye Çalışmalarına Başladı

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi sonrası BUSKİ ekiplerinin tahliye çalışmaları hakkında bir haber yazısı örneği:

Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışlar sonucu, kenti besleyen 3 derenin taşmasıyla sel felaketi yaşanmıştı. Yaşanan felaket sonrasında, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) ekipleri harekete geçti ve taşkın sularının tahliyesi için çalışmalara başladı.

BUSKİ ekipleri, deprem bölgesinden sevk edilen 2, Bursa'dan da yola çıkarılan 1 olmak üzere toplam 3 vidanjörle tahliye çalışmalarını sürdürüyor. Sel felaketinin izleri silinene kadar bölgedeki çalışmalarını sürdürecek olan BUSKİ ekipleri, kısa sürede bölgedeki su birikintilerini boşaltarak, vatandaşların mağduriyetini en aza indirmeyi hedefliyor.

Yaşanan sel felaketinde, birçok ev ve iş yerinin sular altında kaldığı Şanlıurfa'da, BUSKİ ekiplerinin çalışmaları ile suların tahliyesi sağlanarak, zararların en aza indirilmesi amaçlanıyor. Sel felaketinin ardından bölgede hasar tespit çalışmalarının da devam ettiği belirtiliyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR