Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 19:38

Başkan Özcan’a Depremzedeler teşekkür etti:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan deprem bölgesinden Bolu’ya gelen depremzedeleri ziyaret etti.

DEPREMLER
Giriş Tarihi : 14-02-2023 14:55
Başkan Özcan’a Depremzedeler teşekkür etti:

Bolu’ya gelen depremzedeleri ziyaret eden,Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçmiş olsun dileklerini iletti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde Elbistanlı bir depremzede bölgeye ilk ulaşan isimlerden olan Özcan’a, “Sizi ilk televizyonda gördüm. Bolu neresi Elbistan neresi’ dedim, çok duygulandım. Allah sizden razı olsun” sözleriyle teşekkür etti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremden etkilenen ailelerden bazıları Bolu’ya getirildi.

Yakınlarının ve hayırseverlerin destekleriyle Bolu’ya gelen afetzedeleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yalnız bırakmayarak evlerinde ziyaret etti.  Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay gibi farklı illerden gelen dört aileyi Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Leyla Beykoz ile birlikte ziyaret eden Özcan, depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, afette yitirdikleri yakınları için baş sağlığı dileğinde bulundu.

“Allah sizden razı olsun”

Duygusal anların yaşandığı ziyarette depremzedeler afet bölgesine ilk giden isimlerden olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür etti. 7.6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan’dan gelen bir afetzede, “Sizi o gece ilk televizyonda gördüm. ‘Bolu neresi Elbistan neresi’ dedim, çok duygulandım. Allah sizden razı olsun” dedi. Aynı aileden bir başka afetzede de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Elbistan’a gelişinin önemine değinerek, “Sizin orada olmanız büyük farkındalık oluşturdu. Elbistan’a ne bir yardım gelmişti o dönemde ne bir çalışma vardı. Hiçbir kurtarma ekibi ulaşmamıştı bile. O nedenle size çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR