Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
26 NİSAN Cuma 13:09

Feridun Öncel : Size Uyup ta Siz den Başlarsam Satmaya...

Misiad Genel başkanı Feridun Öncel Gzöaltına alınıp serbest bırakılmasının ardından sosyal medyada dikkat çekiçi ve mesaj içerikli paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekti.

BİRECİK
Giriş Tarihi : 16-06-2021 01:51
Feridun Öncel : Size Uyup ta Siz den Başlarsam Satmaya...
"

Sedat Peker'in yayınladığı videolarda bahsettiği Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel Sedat Peker ve grubuna yönelik soruşturmada Birden fazla kişi ile silahla yağma suçundan gözaltına alınmış konutu terk etmemek ve yurt dışına çıkmamak şeklindeki adli kontrol tedbirleri uygulayarak serbest bırakılmıştı.

Misiad Genel başkanı Feridun Öncel Gzöaltına alınıp serbest bırakılmasının ardından sosyal medyada dikkat çekiçi ve mesaj içerikli paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekti.

Öncel yaptığı paylaşımda ; 

“SUS” Feridun Seni de Bizi de götürürler dedin !! Beni hala götürüyorlar ABİ Şimdi vicdanın rahat mı ? Sıra Sana geldiğinde Ben Senin için susmayacağım. Dünkü doğrularım bugünde yön değiştirmedi. Alsalarda Vursalarda Doğru bildiğim yolda yola devam edecegim.

Çiğ yemedim ki karnım ağrısında eğileyim. Siz istiyorsunuz ki Ben Dostlarımı satayım. Peki size uyup ta SİZ den başlarsam satmaya... KORKMAYIN Korkmayın Sakiinn... Düşmanlarım dahil, Dost görünümlü dostlarım ve Gerçek Dostlarım bilir ki Zulmettiğiniz zamanlar dahil SATMADIM.

Ben Adam Satmadım Satmam Adam sıfatınızla rahat olabilirsiniz. Yaşasın Devlet Yıkılsın Düzen. Savaşımız Vurguncu Düzenedir Düzene Diye Bu Yaşa Geldik YAŞA TECRÜBEYE SAYGI DUYACAKSINIZ

Biz 5 kişi 1985’te (...) konuşuyorduk Gündem Düzen... Yerinizden Yeninizden korktunuz. Ben TEK başına mücadeleye girdim. Abidir Kardeştir Doğrudur dedim. Eğri olan yollardır dedim. Bugün belli oldu eğri olan yollar değilmiş Abi Kardeş dediklerimizmiş.

Bu Mesaj Kimlere

Yerinizden Yeninizden korkanlar kimler ?

“SUS” Feridun Seni de Bizi de götürürler diyen Abi Kim ? Sıra Kime Gelecek ?

Satılmaktan korkanlar kimler ?

Öncel gece yarısı sosyal medyada yaptığı paylaşımda kime ,kimlere sitem dolu mesaj gönderdiği merak konusu oldu.

habersanliurfa.net

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR