Vali Şıldak, Suruç'ta İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.

GÜNCEL - 25-04-2024 00:53 82 kez okundu.

Vali Şıldak, Suruç'ta İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Dün Bozova'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bugün Suruç'a geçen Vali Hasan Şıldak, ilk olarak GAP Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Yaklaşan Yüksek Öğretim Sınavları (YKS) öncesi başarı dileklerinde bulunan Vali Şıldak, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında yapılan deneme sınav sonuçları hakkında bilgi aldı ve gençlere gelecek hedeflerine ulaşmaları için çalışmanın önemini vurguladı.

Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından Suruç Öğretmenevi'ne geçen Vali Şıldak, birim müdürleriyle ilçedeki kamu hizmetleri ve yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi. Kurumlar arası iş birliğine önem veren Vali Şıldak, Suruç Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur'u da ziyaret etti.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe Güvenlik Toplantısına başkanlık eden Vali Şıldak, temaslarının ardından akşam saatlerinde şehir merkezine döndü.

Vali Hasan Şıldak'ın ilçe ziyaretleri, Şanlıurfa'nın kamu hizmetleri ve yerel yönetimleriyle koordinasyonunu sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilinçli kariyer yolculuğuna rehber olacak

Bilinçli kariyer yolculuğuna rehber olacak

03-05-2024 - GÜNCEL

İstanbul'da Yeni Otobüsler Hizmete Girdi

İstanbul'da Yeni Otobüsler Hizmete Girdi

03-05-2024 - GÜNCEL