Şanlıurfa'da Koro Yarışması Heyecanı Dorukta!

Şanlıurfa'da düzenlenen UNESCO Müzik Şehri etkinliklerinde, ilkokullar arası koro yarışmasında kazananlar belli oldu!

EĞİTİM - 19-04-2024 18:18 81 kez okundu.

Şanlıurfa'da Koro Yarışması Heyecanı Dorukta!

17-18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen UNESCO Müzik Şehri etkinlikleri, Şanlıurfa'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Bu etkinliklerin üçüncü gününde, ilkokullar arası koro yarışmaları nefesleri kesti. Eyyübiye Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ŞURKAV iş birliğiyle hayata geçirilen "Tek Ses İki Hareket" Projesi kapsamında düzenlenen Valilik Kupası 3. Okullar Arası Koro Yarışması, ilkokul kategorisiyle heyecan dolu anlara sahne oldu.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaların son gününde, çeşitli ilkokullar arasında yapılan mücadele sonucunda dereceye giren okullar belli oldu. Viranşehir Sakarya İlkokulu, muhteşem performansıyla birinci olarak 10 bin TL nakit ödül ve 10 çeşit müzik atölyesi enstrümanları kazandı. Haliliye Profilo İlkokulu ikinci sırada yer alarak 8 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Üçüncülük derecesini ise Eyyübiye Dr. Cavit Özyeğin İlkokulu elde etti ve 6 bin TL para ödülüne layık görüldü.

 

Ayrıca, başarılı performanslarıyla dikkat çeken Karaköprü İlkokulu, Birecik 11 Temmuz İlkokulu ve Ceylanpınar Şehit Mustafa Katırlı İlkokulu da 4 bin TL değerindeki mansiyon ödülüne layık görüldüler.

 

Şanlıurfa'da düzenlenen bu unutulmaz etkinlik, müziğin ve sanatın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Katılan tüm okulları ve ödül kazananları tebrik ediyor, gelecek yıllarda daha da büyük başarılara imza atmalarını diliyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademisyenleri Türkiye'de Bir İlke İmza Attı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademisyenleri Türkiye'de Bir İlke İmza Attı

01-05-2024 - EĞİTİM

BTÜ'de küresel ekonomi üzerine değerlendirme yapıldı

BTÜ'de küresel ekonomi üzerine değerlendirme yapıldı

29-04-2024 - EĞİTİM