Kaymakam Gürbüz, Gazileri Bayramda Yalnız Bırakmadı

Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Gürbüz, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Süleyman Bahadır İyilikci, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Aynur Kendüzler, SYDV Müdürü Gökmen Göklü ve Şehit Gazi Birecik temsilcisi Abdullah Uçar ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

KÜLTÜR - SANAT - 12-04-2024 02:40 13681 kez okundu.

Kaymakam Gürbüz, Gazileri Bayramda Yalnız Bırakmadı

Ziyaret kapsamında, 15 Temmuz Gazisi Mehmet Adanır, Gazi İbrahim Halil Altuntaş, Şehit Mehmet Tekiner’in kardeşi Ahmet Tekiner, ve Şehit Polis Abdulgafur Erkan’ın annesi Sabiha Erkan ve aileleriyle bir araya gelen Kaymakam Gürbüz, bayramlaşarak dualarını aldı.

Bu duygusal ziyaretlerde, devletin ve toplumun şehit ve gazilere olan minnet ve saygısı bir kez daha vurgulandı. Kaymakam GÜRBÜZ ve beraberindekiler, şehit ve gazi ailelerine desteklerini sürdüreceklerini ifade ederek, onlarla birlikte bayram sevincini paylaştılar.

15 Temmuz gazisi Mehmet Adanır, Kaymakam Gürbüz'ün nazik ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kaymakam Gürbüz'e teşekkür etti. Adanır, ziyaretin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını belirterek, devletin ve toplumun şehit ve gazilere olan ilgisinin her zaman takdirle karşılandığını vurguladı. Kaymakam Gürbüz'ün bu tür duyarlılıklarının, şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını gösterdiğini dile getirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Manisa'da Tarihi Gösteri: Geçmişin İzinde Bir Yolculuk

Manisa'da Tarihi Gösteri: Geçmişin İzinde Bir Yolculuk

27-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

26 Nisan'da Sinemalarda Gösterime Girecek Yeni Filmler

26 Nisan'da Sinemalarda Gösterime Girecek Yeni Filmler

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT