Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
19 NİSAN Cuma 06:53

BİRECİK KIRSALINDA YOĞUN ÇALIŞMA

İlçe merkezine olduğu kadar kırsal kesimlerde de çalışmalarını sürdüren Birecik Belediyesi'nin adresi bu kez kırsal Altınova Mahallesi oldu.

ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 20-06-2021 03:45
BİRECİK KIRSALINDA YOĞUN ÇALIŞMA
"

2021 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde belirlenen tüm kırsal mahallelere ulaşmanın gayreti içerisinde olan Birecik Belediyesi, Altınova'da toplamda 30.000 metrekarelik kilitli parke taşı döşeme uygulaması gerçekleştirecek.

Artan hava sıcaklığına rağmen çalışmaların aksamadan sürdüğü mahallede şu ana dek 18.000 metrekarelik bölgede çalışmalar tamamlanırken, mahalle sakinleri uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

MUHTAR KARAYEL'DEN BAŞKAN MİRKELAM VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Birecik Belediyesi çalışanlarının koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Altınova Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karayel, "Bu yapılan son çalışma ile birlikte mahalle içi yollarımız yazın tozlu, kışın ise çamurlu görüntüden kurtarılacak.

Mahalle sakinlerimizin talebini değerlendirerek sorunumuza çözüm üreten başta Birecik Belediye Başkanımız Mahmut Mirkelam'a ve tüm ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu.

BAŞKAN MİRKELAM: KIRSALDA TOPLAMDA 168 BİN METRAKARE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Çalışmaları değerlendiren Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, uygulamalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadıklarını ve Altınova'da toplam 30.000 metrakarelik çalışma ile toplam rakamın 168.000 olarak kayıtlara geçtiğini belirtti. Başkan Mirkelam, Altınova Mahallesinin ardından süreç içerisinde diğer kırsal kesimlerde de benzer çalışmaların programlar ve imkanlar çerçevesinde sürdürüleceğini sözlerine ekledi.
Birecik kırsal ilçelerde şimdiye kadar 14 kırsal mahallede kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR