Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
24 NİSAN Çarşamba 10:34

Bu Kadarınada Pes! Urfa'da Eşek Eti Kesen Kasap

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde çöp konteynırında eşeğe ait olduğu ileri sürülen deri ve kemik parçaları bulunmuş ve polis ekipleri araştırma başlatmıştı. Eşek kestiği tespit edilen kasap mühürlenerek cezai işlem uygulandı.

ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 21-12-2022 02:58
Bu Kadarınada Pes! Urfa'da Eşek Eti Kesen Kasap

Bukadarında pes dedirten  olay pazar günü Haliliye ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, sokak çöpçüleri cadde ve sokakları süpürgeleriyle temizledikten sonra topladıkları çöpleri konteynere boşaltmak istedi. konteynere çöpünü boşaltırken küçük baş ve büyükbaş hayvandan farklı kesilmiş ayakları gören temizlik personelleri şüphe üzerine ekiplere haber verdi.

Olay yerine gelen Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri yaptıkları kontroller sonucunda kesilmiş hayvan ayaklarının bir eşeğe ait olduğunu tespit etti. 

İl Emniyet Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü'nün de dahil olayla ilgili bölgede geniş çaplı inceleme başlatıldı. Kesilmiş eşek ayaklarının ve iç organlarının kim yada kimler tarafından çöpe atıldığı yönünde yapılan incelemeler sonucunda bölgedeki tüm güvenlik kameraları saniye saniye izlendi ve eşeği katlederek etini insanlara yedirmeye çalışan kasabın kim olduğu ortaya çıktı. Kim tarafından kesildiği öğrenilen kasaba polis eşliğinde baskın yapan Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri, kasap dükkanını mühürledi. Polisler tarafından gözaltına alınan ismi öğrenilemeyen kasabın ise adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Kasabın eşek etini satıp satmadığı araştırılıyor.



ŞANLIURFA - ANADOLU HABERLER URFA HABERLERİ

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR