Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
26 NİSAN Cuma 10:26

Suruç'ta Pamuk Tarlasına Bakın Ne Ektiler

Suruç’ta Pamuk tarlasında kenevir bitkisi ele geçirildi. Zanlıların yakalanmamak için seçtikleri yöntem Jandarmanın dikkatinden kaçmadı.

ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 19-06-2021 03:27
Suruç'ta Pamuk Tarlasına Bakın Ne Ektiler
"

Suruç’ta Pamuk tarlasında kenevir bitkisi ele geçirildi. Zanlıların yakalanmamak için seçtikleri yöntem  Jandarmanın dikkatinden kaçmadı.

Suruç’ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yanaloba Jandarma Karakol komutanlığına bağlı JASAT (Jandarma dedektifleri) ile İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalarda Suruç ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesinde tarlada pamuk görünümü verilen ve sıra ile ekilen (1118) kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevir ekimi yapan babayla oğlu yakalandı.

63 yaşındaki baba Ö.T. ile 20 yaşındaki oğlu Y.P.T’nin yakalanmamak için keneviri pamuk eker gibi sıralı bir şekilde ektikleri belirlendi. Gözaltına alınan baba ve oğlu ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti’ suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslar Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR