Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
24 NİSAN Çarşamba 06:28

Eyyübiye'de Damat Dehşeti.!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde kısa süre önce önce eşine kurşun yağdıran A.A isimli şahıs bu defa kayınpederinin aracını kurşunlayarak kaçtığı iddia edildi.

ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 20-06-2021 02:47
Eyyübiye'de Damat Dehşeti.!
"


Olay, Eyyübiye ilçesi Yusuf Paşa Mahallesinde meydana geldi. Mustafa Çiçekli'ye ait 33.N.L.M plakalı araca 6 adet kurşun sıkıldı.

Kayınpeder Mustafa Çiçekli, yaptığı açıklamada, Evinin önünde bulunan otomobilimin kurşunlandığını öğrenince evden çıktım ve hemen polis ekiplerini aradım.ben halen olayın şokundayken damadım beni telefon ile arayarak otomobilini ben kurşunladım, senide yaşatmayacağım şeklinde sözler söyledi.

Daha önce bu şahıs kızıma kurşun sıkarak öldürme teşebbüsünde bulundu ancak kızım bu saldırı girişiminde şans eseri yara almadan kurtuldu.

Yetkili kurumlara şikayetci oldum, bunun üzerine uzaklaştırma kararı alındı ve buna rağmen burnumuzun dibine kadar geldi,  bu defa otomobilime kurşun sıkarak canımıza kastetmiştir.

Otomobilim içerisinde bizde olabilirdik ve zaten ben otomobilden 5 dakika önce inmiştim Allah korudu. bu şahıs elini kolunu sallayarak gezmektedir yakalanması için birilerinin ölmesimi gerekiyor, bir an önce bulunmasını ve adelete teslim edilmesini istiyorum.. Türkiye Cumhuriyeti Adeletine sonsuz inancım var.  yetkililermizden de istirhamım bu cani'nin bir an önce yakalanıp hesabının sorulmasıdır şeklinde konuştu.

Anadoluhaberler.com - Habersaliurfa.net

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR