Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 14:57

Zabıta Aracımı Ticari Taksimi? Karar Sizin...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıtaların Viranşehir ilçesinde yolcu taşıyarak “korsan taksicilik” yaptığı iddia edildi.

ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 15-06-2021 22:33
Zabıta Aracımı Ticari Taksimi? Karar Sizin...
"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı çalışan personellerin, zabıta aracı ile Viranşehir ilçesinde “korsan taksicilik” yaptığı iddia edildi.

Zabıta aracının elinde valiz bulunan bir yolcuyu ilçe merkezi dört yol mevkide araca bindirdiğini telefon ile kaydeden ticari taksi şoförü, görüntüde “Zabıta aracı otogar yolcusunu alıyor. Biz otogar taksileri olarak bekliyoruz. Bu kaçıncı? Şikayet ediyoruz ama her hangi bir sonuca varamıyoruz” dediği duyuluyor.

Zabıta aracı olduğuna dair belediye logoların yer aldığı aracın plakası açık gözüküyor. Görüntüde elinde valizler olan kişi araca binmeden önce yanında bulunan kişilere sarılarak vedalaştığı görüküyor. Konu ile ilgili ulaştığımız ismini vermek istemeyen taksi şoförü uzun bir süredir zabıta araçlarının yolcu taşıdığını belirterek, “Otogarda anlaşmalı oldukları otobüs firmaları var. Otobüs firmalarının çalışanları ‘taksiciler taşıyacağına gidin siz getirin, taksiciye vereceğim ücreti size vereyim’ diyor. Belediye araçları gün boyunca ilçe otogarında bekliyor. Yolcu taşıyor” şeklinde konuştu.
 

Kaynak : M.A. 

habersanliurfa 

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR