AK Parti Birecik Seçim Ofisine Ülkü Ocaklarından Büyük Destek!

Birecik'te, AK Parti'nin seçim ofisine Ülkü Ocakları'nın gösterdiği büyük destek, birlik ve dayanışmanın güçlü bir simgesi olarak Türkiye'nin geleceğine olan ortak vatan sevgisini yansıttı.

SİYASET - 27-03-2024 05:52 20388 kez okundu.

AK Parti Birecik Seçim Ofisine Ülkü Ocaklarından Büyük Destek!

Tarih: 31 Mart 2024

Birecik'te 31 Mart yerel seçimlerine günler kala, AK Parti'nin seçim ofisine destek amaçlı yüzlerce Ülkü Ocakları üyesi akın etti. Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan liderliğindeki gençler ve yüzlerce vatandaş, ellerinde meşalelerle ve sloganlarla Birecik Ülkü Ocakları önünde toplandıktan sonra AK Parti Seçim Bürosu önüne yürüdü.

AK Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam ve yönetim, seçim bürosu önünde kalabalığı karşıladı. Başkan Mirkelam, Cumhur İttifakı olarak destek amaçlı seçim ofisine katılım sağlayan Ülkü Ocakları'na teşekkür ederek, "Biriz, birlikteyiz ve diriyiz" sloganıyla vatanımızı terör yanlılarına karşı korumanın önemine vurgu yaptı. İlçenin daha iyi hizmet alabilmesi için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan ise yaptığı konuşmada, "Ülkeye sevda, ülküye yemin. Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin izinde, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın emrinde Cumhur İttifakına Birecik'te Ülkücüler tam destek" dedi. Başkapan, Türkiye'nin daima Cumhur İttifakı'nın yanında olduğunu vurgulayarak, bu azimle devam edeceklerini belirtti.

Bu anlamlı buluşma, Cumhur İttifakı'nın Birecik'teki güçlü dayanışmasını ve birlik ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

22-04-2024 - SİYASET

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

20-04-2024 - SİYASET