"Birecik Yol Eylemi: Milletvekili Pınarbaşı Müdahale Etti"

Birecik, Şanlıurfa - Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Kelaynak Sahil Yolu'nun daraltılması planına karşı düzenlenen yol eylemi, milletvekili Av. Faruk Pınarbaşı'nın vatandaşlarla gerçekleştirdiği diyalog sonucunda olaysız bir şekilde son buldu.

BİRECİK - 15-09-2023 01:21 8020 kez okundu.

Kelaynak Sahil Yolu'nun 15 metreden 8 metreye daraltılacağı bilgisini alan endişeli vatandaşlar, bu projenin gerçekleşmemesi için eylem başlattı. Yolun trafiğe kapatılması amacıyla iş makinelerinin çalışmasını engellemek için bir araya gelen kalabalığın olaysız bir şekilde dağılmasını sağlamak için İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri güvenlik önlemlerini aldı.

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Faruk Pınarbaşı, olay yerine gelerek vatandaşlarla görüştü. Pınarbaşı, yaptığı açıklamada, "Bizler devletimiz ve hükümetimiz ile her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Burada yapılan bir yanlışlık var. Biz de bu yanlışlığa engel olmak istiyoruz. Yolun daraltılması, kazaların artması demektir. Devlet, yol genişletmek için milyarlarca harcama yapıyor, ama burada tam tersi bir işlem yapılıyor. Biz de bu yanlışa engel olmak istiyoruz" dedi.

Pınarbaşı'nın vatandaşlarla yapmış olduğu diyalog sonucu eylem sona erdi. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Haber Editörü: Bahattin Kılıç

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kontrolden Çıkan Araç Kayaya Çarptı

Kontrolden Çıkan Araç Kayaya Çarptı

01-03-2024 - BİRECİK

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Yolları Yeniden Doğuyor!

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Yolları Yeniden Doğuyor!

15-09-2023 - BİRECİK